Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

#3
Bun , sa nu ziceti ca numai Alesha il face(ficul) postez eu capitolul asta =))

Adina :
Auzim niste sunete pe langa noi si rupem sarutul . Se pare ca era un prieten de-al lui Adi . Destul de dragut baiatul . Frate , la ce ma gandesc , sunt cu Adi ! Oricum ochii lui negrii ca smoala , misteriosi ma fascinau mult . Ce n-as da sa-l mai cunosc putin . Pare cam timid asa ca ma duc pana la magazin sa iau trei sucuri . Ii las in urma si pornesc spre un non-stop . Mult am mai caut magazinul ala ! Intr-un final l-am gasit . Am luat trei doze de cola si am pornit inapoi spre parc . Mergeam incet , cred ca si melcul m-ar fi intrecut . Ma gandeam la el continuu , el in stanga , el in dreapta , tot capul imi era invadat de persoana lui . Nici eu nu stiu ce m-a apucat . Ma opresc si ii aud vorbind :
- Imi pare rau, doar ca...eu nu o iubesc pe Ramona, eu o iubesc pe...
- Pe cine ? Deja te-ai saturat de bunaciunea aia ? Repede le mai schimbi , ii zice Adi intr-un fel iritat .
Adica eu ce sunt ? Incerc sa nu fac o criza de nervi pe acolo si ma abtin sa nu dau cu ceva dupa el . Inchid putin ochii si grabesc pasul . Cand ajung mai aproape de el ii zic serioasa :
- Bunaciune , ha ? Bravo , frate , hai ca esti tare . Tine ! si ii arunc sucul .
- Scuze , stii ca nu la asta ma refeream . Tu pentru mine esti...
- Mancarea de ieri ! i-o tai inainte sa poata termina replica .
-Nu , esti totul pentru mine !
Oftez si ma asez pe o banca din fata lor . Ce om ! Scot telefonul din buzunar si dau drumul la muzica . Nu mai aveam nici un chef de glume . Nu-mi statea in fire , dar eram prea serioasa . Vine langa mine si ma ia in brate . Imi soptea continuu “Scuze” . Doamne , de ce il iubesc ca o nebuna ? Si de data asta il iert . In mama masii de treaba ! Ma saruta scurt pe buze si dupa incepe sa vorbeasca cu celalalt tip . Nu stiu despre ce era vorba , dar am aflat ca pe tipul cu ochii de smoala il cheam Gabi . Incerc sa-mi revin si zambetul imi reapare pe buze . Iar eram eu , asa cum trebuie sa fiu . Incep sa spun bancuri , tot felul de intamplari haioase de prin generala si pur si simplu tot ce credeam eu ca face oamenii sa rada . In timp ce ma maimutaream eu pe acolo ma impiedic de o piatra si cad in fund ca un copil mic si prost . Incep sa rad ca nebuna si baietii la fel . Ma ridic si imi scutur putin pantalonii de praf .
-Sa vedeti ce vanataie o sa am , zice mama ca iar m-am batut cu cine stie cine pentru o tampenie , le spun printre hohote de ras .
Radeam ca prostii din orice porcarie cat ar fi ea de minora . Se pare ca si Gabi s-a mai deschis si acum vorbea si cu mine . Imi placea sa vorbesc cu el , eram aproape la fel . Glumea si radea ca si mine . Parca eram eu in versiune masculina . Buzele lui rosii precum sangele erau arcuite intr-un zambet cat chipul sau angelic de mare . Cred ca nu am mai ras asa de mult . Orele trec si noi ne dam seama ca parintii ne vor da in urmarire generala daca mai zabovim mult prin parc . Plecam toti trei spre casa . Ce bine ca stateam aproape unul de celalalt . Pe drum mergeam numai trilulilu . Nu mai puteam tine directia dreapta de la atata ras . Primu care se desparte de noi e Gabi , statea la cateva strazi departare de mine si Adi . Il salutam si pornim mai departe . Blondul meu ma saruta intr-una pe frunte , semn ca ii pare foarte rau pentru ce a zis . Inainte sa intru in scara blocului ma saruta apasat pe buze . Mana lui se plimba pe spatele meu , adancind mai mult sarutul . Incet , incet il indepartez si ii promit ca mai vorbim . Urc repede scarile si deshid usa apartamentului . Parintii dormeau , ce bine ! Deschid frigiderul , pentru ca imi era o foame de lup . Caut eu ce caut si nu gasesc nimic bun . Imi iau iar bluza pe mine si ma duc pana la magazin . Pe drum am marea surpriza sa o aud pe Ramona ca ma face tarfa si cum ii vine la gura . Ma enervez si ma iau putin mai mult de ea . Nimeni nu ma jigneste . Gabi vroia sa zica ceva , dar nu i-am dat voie . Sa ma scuteasca ! Fac cale intoarsa pentru ca mi-a pierit pofta de mancare . Deschid usa de la casa si o trantesc cu putere . Noroc ca parintii aveau un somn adanc . Intru in camera mea si ma duc sa fac un dus . Apa fierbinte imi relaxa corpul si ma ajuta sa-mi limpezesc gandurile . Ce mai zi ! Ies si ma infasor intr-un prosop pufos . Imi iau pijamalele care erau arunca pe sub perna si ma bag sub plapuma . Incet , incet somnul pune stapanire pe mine . Alunec fara sa vreau in lumea viselor gandindu-ma la Adi si la noul nostru amic . Lumina zilei isi face aparitia . Razele soarelui intrau printre jaluzele . Ma trezesc buimaca si ma uit la ceas . Era 12:00 . Iar mi-am pierdut juma’ din zi dormind . O aud pe mama cum stiga sa ma duc la masa . Imi iau o pereche de pantaloni de trening negri , si un maieu rosu . Merg spre bucatarie si le urez un scurt “Neata! “ parintilor . Termin repede micul dejun si merg la televizor . Azi trebuia sa ies la plimbare cu Andreea , prietena mea . Ma uit la telefon si observ ca am zece sms-uri de la ea . Imi iau bluza de trening si ies din casa . Andreea ma chema urgent la locul nostru . Se pare ca a gasit o noua fata de gasca si vrea sa mi-o prezinte .






Gaby:


Exact cand eram si eu pregatit sa ii spun prietenului meu ca sunt indragostit de iubita lui, a venit ea de la magazin. Noi nu am fost atenti dar ea a auzit o parte din discutie, si s-a suparat rau de tot pe Adi, cand el a replicat:
-- Pe cine ? Deja te-ai saturat de bunaciunea aia ? Repede le mai schimbi
Cred si eu ca s-a simtit rau.De fapt, nu inteleg de ce imi pasa.Adi are dreptate, Ramona e o bunaciune, dar nu se compara cu Adina.
Cu Ramona sunt la vrajeala, dar Adina....Mi-as da ani din viata sa pot fi macar o zi cu ea, sa o tin in brate si sa ii mangai parul usor cifulit. Dar asta nu prea cred ca va fi posibil. In orice caz, ies din gadurile mele si ma trezesc la realitate, devenind si eu la randul meu activ la conversatie.
Adina s-a tot maimutarit, a spus glume, iar apoi a cazut in fund ca un copilas ce tocmai invata sa mearga.Deci, cu alte cuvinte, ne-a facut sa radem cu gura pana la urechi si sa nu ne mai dam seama de trecerea timpului.
Am pornit spre casa, dar la un moment dat a trebuit sa o luam in directii diferite.
Am luat-o spre casa, dar nu inainte de a spera ca Adina imi va oferi macar o imbratisare, dar nu a fost sa fie.
Le-am zambit amandurora, apoi am plecat in drumul meu fara sa privesc inapoi nici o clipa, de teama sa nu vad o scena care m-ar putea marca, astfel incat sa nu mai pot parea indiferent ca inainte.
Pierdut in gandurile mele, am parcurs o buna bucata din drum, pana ce m-am intalnit cu Ramona.
-Gaby, micutule ce faci? M-a intrebat acesta dand sa ma sarute si foarte fericita ca ma vede.
-Bine. Ma duc acasa. am raspuns eu sec si fara chef de vorba.
-Ce te-a suparat?
-Nimic, ce arat eu suparat? Am intrebat-o nervos.
-Da...Hai ca ma duc sa ma intalnesc cu fetele, vrei sa vi?
-Nu.Mai bine ma duc acasa pentru ca sunt plecat de mult de acasa, si cred ca e timpul..
-Cu cine ai stat asa de mult, si esti asa de obosit? M-a intrabeat aceasta cu un ton de gelozie si nervozitate.
-Cu Adi si cu iubita lui, Adina.
-Cu tarfa aia ai stat pui? Cred ca ti-a venit tare greu sa o suporti.
-Nu! Chiar deloc,pentru ca m-am inteles chiar bine cu ea.Si sa nu mai indraznesti sa o faci tarfa, pentru ca nu ai nici un drept, la fel cum e ea tarfa poti fi si tu, sa-ti fie clar lucrul asta! Cand i-am spus asta m-am rastit la ea, si cred ca s-a cam speriat.
-Sti ceva? De ce ii iei apararea ei si nu mie?
-De ce nu ar face-o? Se auzi o voce cristalina si clara din umbra.
-Cine esti? Am intrabt noi doi
-Adina, cine altcineva s-ar putea enerva asa, in afara de mine? Fi atenta Ramona, sau cum dracu te cheama, nu imi pasa cum sta treba cu reputatia ta, si cu cine esti tu, dar ai grija ce vorbesti si cum vorbesti despre mine. Pentru ca eu nu iti promit bataie si nu te avertizez inainte. Data viitoare cand te aud eu iti dau palme pana cazi din picioare! Sa-ti fie clar.
Vazand ca vreau sa spun ceva, mi-a taiat-o scurt si mie:
-Daca ai de gand sa iti aperi mironosita, fa-o in alta parte nu aici, langa mine si nu cu mine.Mai bine ai pune-o sa-si tina gura, la dracu de tarfa penala ce e ca numai prostii scoate pe gura.
Apoi a plecat nervoasa.Chiar imi pare rau, imi vine sa o plesnesc pe Ramona, dar e fata, totusi...
-Eu am plecat, dute unde vrei nu ma intereseaza ce faci! I-am spus pe un ton rece.
-Dar ce e cu tine? M-a intrebat ingrijorata..
-Nu-i treaba ta! I-am raspuns, apoi am plecat lasand-o plangand in mijlocul strazii si fara sa imi pese de soarta ei de acum in colo...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3



Răspunsuri în acest subiect
Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 07-11-2009, 10:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Aliss_anime - 08-11-2009, 01:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 11-11-2009, 10:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 14-11-2009, 10:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 05-12-2009, 12:00 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 05-12-2009, 12:31 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 20-12-2009, 01:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 20-12-2009, 03:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 10:20 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 29-12-2009, 01:32 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Emm` :x - 29-12-2009, 01:54 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 08:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 31-12-2009, 01:23 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 18-01-2010, 11:01 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 27-01-2010, 05:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 08-04-2010, 09:58 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 17-04-2010, 02:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 30-04-2010, 10:18 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Isa-chan - 02-05-2010, 03:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 16-07-2010, 09:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 16-07-2010, 04:09 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 29-08-2010, 02:04 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 29-08-2010, 02:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 18-09-2010, 06:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Child Of Sunset - 07-11-2010, 11:37 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 19-09-2010, 07:14 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 25-09-2010, 11:11 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 04-11-2010, 07:29 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Mariah . - 08-01-2011, 03:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.336 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 6.821 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)