20-02-2008, 06:33 PM
1. Pentru ca Buturuga mica rastoarna carul mare... ne impiedicam de ele
sunt prea mici si prea multe, deci oamenii nu le pot tine sub observatie constanta... asta ingrozeste oamenii...
2. datorita texturii, unica in corpul uman, uneori datorita elasticitatii (si eu m-am trezit odata privind incantata o fata al carei sutien nu era indeajuns de puternic sa-i limiteze miscarile XD), pentru ca sunt rotunzi, si pentru ca... let's face it: toti vrem sa ne intoarcem la copilarie cand vedem ce e viata de adult
3. Pentru ca... daca nu am avea nu am mai putea savura placerea de a intra in namol cu ele goale, sau sa purtam sandale agatate de unul din ele, sau sa le miscam pe sub patura cand suntem plictisiti sau insomniaci si avem o pisica de necajit in preajma...
1. De ce e albastru culoarea favorita a majoritatii oamenilor?
2. O pisica neagra cu pielea alba e o pisica vopsita?
3. Pana la urma, politistii stiu sa schimbe becuri?

2. datorita texturii, unica in corpul uman, uneori datorita elasticitatii (si eu m-am trezit odata privind incantata o fata al carei sutien nu era indeajuns de puternic sa-i limiteze miscarile XD), pentru ca sunt rotunzi, si pentru ca... let's face it: toti vrem sa ne intoarcem la copilarie cand vedem ce e viata de adult

3. Pentru ca... daca nu am avea nu am mai putea savura placerea de a intra in namol cu ele goale, sau sa purtam sandale agatate de unul din ele, sau sa le miscam pe sub patura cand suntem plictisiti sau insomniaci si avem o pisica de necajit in preajma...
1. De ce e albastru culoarea favorita a majoritatii oamenilor?
2. O pisica neagra cu pielea alba e o pisica vopsita?
3. Pana la urma, politistii stiu sa schimbe becuri?
![[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff295/risingstar3110/K-On/KONgirlssleeping-small.jpg)
![[Imagine: chibi_137.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_137.gif)
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)