25-09-2009, 10:47 PM
Mitsu iti multumesc pt ce i-ai facut directei, D-zeu sa te binecuvinteze
..numai yo stiu ce vaca poate fi aia...si adjuncta la fel..ce ma bucur k am scapat de ele. Cat despre fazele cu yaoi-ul..si yo am facut asa dar la mine era mama cea care dormea in spatele meu. De ce ar trb sa regret k ma uitam la yaoi in camera cu ea?
...nu-i tot aia daca e sau nu langa mine?
[defapt eu ar trebui sa-i multumesc lu' doamne doamne ca nu m-a prins]
Alte pacate...poi o sa ma considerati foarte prost crescuta si foarte nesimtita de-a dreptul...dar mi se intampla des sa ma cert cu bunicii si sa ii fac in toate felurile
..sincer reget dupa, nu pot sa spun ca nu, dar totusi nu m-am schimbat niciodata
Apoi parintii mei sunt mai stricti si ma forteaza sa mint cu nesimtire de multe ori. La care se adauga nenumaratele dati cand ma cerc cu frati-meu...asta e ceva natural deja..nu stiti cum e sa aveti pe cineva ca el pe capul vostru. Si ar mai fi injuratul pe strazi cand ma apuca dracii pe cineva, dar sa fim seriosi cine nu face asa?
M-am certat cu diriga pt k mi-a dejucat un plan bine proiectat de chiulit si a sunat-o pe mama sa o ameninte ca imi scade media la purtare si ca e posibil sa ma exmatriculeze [pe dr**u ma exmatricula din atat
]..a fost prima si ultima data cand m-am certat cu o profa ca si cu oricine altcineva, dar totusi fara injuraturi..si sincer nu regret deloc
Oricum am un loc asigurat prin iad pe acolo, dar deja nu-mi fac prea multe griji
. Asta e...ma bucur ca ma voi intalni cu mai multi membrii de pe zup pe acolo..am cu cine palavragi
..numai yo stiu ce vaca poate fi aia...si adjuncta la fel..ce ma bucur k am scapat de ele. Cat despre fazele cu yaoi-ul..si yo am facut asa dar la mine era mama cea care dormea in spatele meu. De ce ar trb sa regret k ma uitam la yaoi in camera cu ea?
...nu-i tot aia daca e sau nu langa mine?
[defapt eu ar trebui sa-i multumesc lu' doamne doamne ca nu m-a prins]Alte pacate...poi o sa ma considerati foarte prost crescuta si foarte nesimtita de-a dreptul...dar mi se intampla des sa ma cert cu bunicii si sa ii fac in toate felurile
..sincer reget dupa, nu pot sa spun ca nu, dar totusi nu m-am schimbat niciodata
Apoi parintii mei sunt mai stricti si ma forteaza sa mint cu nesimtire de multe ori. La care se adauga nenumaratele dati cand ma cerc cu frati-meu...asta e ceva natural deja..nu stiti cum e sa aveti pe cineva ca el pe capul vostru. Si ar mai fi injuratul pe strazi cand ma apuca dracii pe cineva, dar sa fim seriosi cine nu face asa?M-am certat cu diriga pt k mi-a dejucat un plan bine proiectat de chiulit si a sunat-o pe mama sa o ameninte ca imi scade media la purtare si ca e posibil sa ma exmatriculeze [pe dr**u ma exmatricula din atat
]..a fost prima si ultima data cand m-am certat cu o profa ca si cu oricine altcineva, dar totusi fara injuraturi..si sincer nu regret deloc
Oricum am un loc asigurat prin iad pe acolo, dar deja nu-mi fac prea multe griji
. Asta e...ma bucur ca ma voi intalni cu mai multi membrii de pe zup pe acolo..am cu cine palavragi

![[Imagine: 2rqzqjc.jpg]](http://i46.tinypic.com/2rqzqjc.jpg)
♥
♥ ![[Imagine: 51f0xu.jpg]](http://i39.tinypic.com/51f0xu.jpg)
[/center]