Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#9
Nu am murit, fara frisca =)) Pai am fost putin in intersitiul cu imaginatie, dar am stat cam mult la gara scoala si am intarziat cu postatul. Iertare va rog cu frisca si cu o cireasa in varf. Deci dupa ce m-am urcat din nou in intersiti, m-am oprit sa va las un capitol nou nout si numai bun de savurat. Mai treburie formula magica? Dap:D Abracadabra :-"

Revenire in simturi si apelul
Partea I

Sasuke: Simt cum ceva cald îmi atinse fata, facandu-ma sa deschid ochii. In fata mea se afla, Nana, aplecata asupra mea, cu o fata foarte îngrijorata. Vreau sa mă ridic, dar o ameţeala surda, îmi inunda creieri. Îl vad pe Neji, pe la capul meu, privindu-mă îngrijorat. Încerc din nou sa mă ridic si de data asta, ameţeala numai reveni aşa de tare. Îmi duc mana spre cap si îmi vad palma bandajata, la fel si cealaltă. Îmi pipai fruntea cu degetele si descopăr, ca aveam un pansament, care îmi infasura fruntea. In minte îmi vin imaginea Manuelei cum îmi trase un glonţ in scăfârlie, dar cum dracu am scăpat?
- A vrut sa te cruţe cu un motiv, dar nu îl ştiu care, îmi răspunse Neji, parca citindu-mi gândurile. Dar cine ti-a tras cartuşul?
- Manuela DonceVitto. Cu ea am luptat..., am spus, lăsând in aer, suspendata propoziţia, lăsându-l pe saten, masca, la propriu si la figurat.
Nana se scuza si pleca din camera mea, lăsându-ne singuri. Acesta inca mă privea cu neîncredere si a trebuit sa se aşeze langa mine, daca nu, pica pe jos. Ochii indigo, mă priveau cu neîncredere. Ii povestesc cu lux de amânunte, despre "scurta si voioasa" noastră întâlnire si ce mi-a spus, înainte sa-mi facă un cadou, care consta un glonte in cap. Peste noi se lăsa o tăcere mormântala, ca se putea auzea, inima batand, in pieptul nostru, chiar daca noi arătam ca nişte statui. Mă uit la ceas si vreau sa mă ridic din pat, dar simt o răcoare intre picioare si vad, ca eram in costumul lui Adam. Iau repede o perna si îl acopăr pe "Jerry", dar roşeaţa din obraji mei, trădau , ca eram pudic, fata de persoanele de acelaşi sex, cu mine. Neji se întoarce spre perete si închide ochii. Fiind sigur ca nu se uita, iau o pereche de boxeri negri si apoi ii arunc perna in cap, facandu-l sa mă înjure. Îmi caut nişte haine prin dulap si mă îmbrac cu o pereche de blugi negri si o camasa alba, deschia la primi trei nasturi sa pot respira. In picioare mi-am luat nişte adidasi negri. Mă aşez pe pat si mă las pe spate, si privesc tavanul alb.
- De ce? Am rupt tăcerea, privind in continuare tavanul.
- De ce, ce? Mă întreba Neji nedumerit, la ce mă refeream.
Se lăsa din nou tăcerea peste noi, in timp ce eu, recapitulam, scena cu lupta. Îmi aminteam perfect fiecare cuvinţel. " Îmi pare rău, Sasuke...", cuvintele ei, aceste cuvinte, mi se invarteau si îmi răsunau prin creier. Acele cuvinte, au fost spuse, parca cu regret si mila?! Imposibil. Aceea fata era o maşina de ucis, fara sa-i para rău sau sa arate vreun sentiment, dar atunci de ce i-a spus, ca-i pare rău?
- Neji? Ce şti de Manuela DonceVitto? Îl întreb, facandu-l sa tremure, involuntar.
- Pai, Manuela Ayane DonceVitto si fratele acesteia, Kankuro Antonio DonceVitto, au peste 100 de ani. Sunt jumatati. Nipon si italian. Mama lor este nipona si tatăl lor este italian. Tatăl lor era un nebun om de ştiinţa si cică, el ar fi creat Ultimat weapon, adică, cei doi gemeni si pe mama lor, a făcut-o nemuritoare. Fiindcă guvernul american i-a luat, tatăl lor a murit. După 75 de ani, omul de ştiinţa, Serghei Gargunov Petraschi, i-a reiat cercetările si apoi te-a răpit pe tine si inca vreo 9 bebeluşi din maternitatea din Japonia si a făcut experimente pe voi. Cinci dintre voi, au murit acum 5 ani, ca au abuzat de putere si Manuela si Kankuro, au foşti trimişi după ei si i-au ucis. Ei sunt superiori vouă, adică ţie. Din cate am aflat, Manuela se poate mişca, cu viteza lumini si o poate folosi si este telepatica. Kankuro, poate ucide cu ajutorul întunericului si se mişca cu viteza vântului. Atâta ştiu despre ei. Nu cred ca acest lucru, nu te v-a ajuta mult, mă informa Neji, privind pe fereastra. Sasuke, eşti visător, ce s-a întâmplat?
- Hmm, a nu nimic, am spus, distrat si tăcerea se lăsa din nou...

Sakura: Clipesc de câteva ori, sa-mi obişnuiesc ochii cu lumina din camera. Încerc sa mă ridic, dar capul îmi bubuia si creierul se zbătea in cutia craniana. Parca m-as fi dat in Tiribomba de n ori si apoi as fi mâncat mâncare. Vad ca eram in patul meu, imbracata cu un capot din mătase alba. Mă ridic cu chiu cu vai din pat si mă incalt in şlapi mei, roz-pufoşi si cu puf si mă duc in bai. Mă uit in oglinda si vad, ca aveam o mica zgârietura la tâmpla, dar in rest era bine. Mă mira, faptul ca am scăpat întreaga, cu întâlnirea mea cu nebuna de Manuela. Fata aceea era o pacoste atât de mare si un duşman imprevizibil. Daca ştiam, ca lui Sasuke, ii place distracţia, Manuelei, nu ştiam cei place, daca ii place ceva si care v-a fi următoarea ei mişcare. Ştiu, ca am văzut-o o data cliogenata, in laboratorul din America, dar ce are guvernul american cu mine. Aceste cuvinte îmi invadau capul si imagini cu ea, îngheţa, perfect calma, cu ochii închişi si senina, purtând doar un sutien si nişte chiloţi de babe. Îmi dau jos capotul si intru in cada, fiindcă, nu purtam nimic pe dedesubt. Mă jucam distrata cu spuma, cu aroma de vanilie, pe care o luam in mâini si o suflam delicat, facand-o sa plutească, ajutata, bine inteles de puterile mele telekinetice si apoi o îngheţam, picând pietrificata in apa. Stau in baie vreo 30 de minute, apoi, bine voiesc sa ies din apa. Îmi şterg senzual trupul si îmi iau pe mine nişte bikini roz si un furou roz, foarte sexy, cu dantela, tot de aceeaşi culoare. Îmi ondulez puţin parul si îmi pun in urechi nişte cercei, cu pietricele roz si la gat un lantisor asortat. In picioare aveam şlapi mei. Mă îndrept spre sufragerie si îl vad pe Vlad, care dormea fara treaba, sforăind de zguduind geamurile. Mă postez cu mâinile in sold si îmi dres glasul.
- Vlade! Trezirea! Am ţipat, si acesta sari ca ars, împiedicându-se si picând, cat era el de lung pe laminate.
Acesta se ridica in picioare si mă privi sceptic. Am ridicat o sprânceana si ii spun sa-mi cumpere nişte şampanie franţuzeasca, nişte ciocolata lichida si căpşuni si îngheţata de vanilie. După ce pleca, acesta, iau telefonul portabil de pe masuta din sufragerie si merg cu el in dormitor. Fac patul si apoi mă trântesc pe el (pat), pe o parte, cu picioarele drepte, întinse pe pat. Mă întind si iau portofelul negru, a lui Sasuke si ii scot buletinul. Arata destul de frumos, in buletin, chiar daca trebuia sa stea serios. Ştiam ca buletinul este făcuta pe adresa aceasta si nu cea de origine, unde s-a născut. Vad un număr de telefon si îl formez. 0255489513 si suna scurt si îmi răspunde un glas de femeie. Dar nu renunţ, chiar daca are iubita, tot o sa-mi fac de cap cu el.
- As vrea sa vorbesc cu domnul Sasuke Uchiha, spun pe un ton de fetita inocenta si cuminte.
Cuminte poate in vise, ca de la 12 ani, de când am fost violata, numai sunt cuminte. Îmi foloseam trupul si puterile pentru bani. Vocea îmi spuse, ca imediat îl cheamă si apoi pleca de la receptor. Trebuia sa-mi aleg cu grija cuvintele si ce voi vorbi cu el, când îl invit aici, mai ales ca nu ştiu ce prefera. Ce gusturi are in materie de femeie si de ţinute. Aud un „alo” masculin si rece, ce mă excita, fara motiv.
- Alo? Domnul Sasuke Uchiha? Îl întreb pe un ton senzual si pasional.
- Sasuke, doar. Cine eşti? Mă întreba tonul sau, devenind un pic mai cald, dându-si seama ca vorbeşte cu o femeie.
- Sunt Sakura. Ne-am întâlnit in clubul Qween of night. Fata cu parul roz, care te-a întrebat cum te cheamă, i-am împrospătat memoria.
- Deci, Sakura era numele tău. De unde ai numărul meu? Ca eu nu ti l-am dat, mă întreba, dându-mă la întors.
- Am găsit la ieşirea din club, un portofel si l-am luat si când am ajuns acasă, l-am pus pe noptiera si am aşteptat, ca cineva sa dea anunţ in ziar si după vreo câteva zile am văzut ca nici o ştire, m-am uitat la buletinul tău si te-am sunat…
- Ne întâlnim la clubul Qween of night, si vorbim acolo, domnişoara…
- Ce ar fi sa vi la apartamentul meu si rezolvam la mine, aceasta mica problema. Daca nu vi, nu şti ce pierzi…
- Si tu zici, ca voi pierde ceva bun?
- Afirmativ, playboy, am spus foarte cocheta, privindu-mi manichiura.
- Toate fetele, care mi-au trecut prin aşternuturi, au spus, aşa ceva si nu te cred, dar da-mi adresa ca vin, îmi spuse pe un ton de învins, care isi preda armele, cea ce mă făcu sa zâmbesc castigatoare.
Ii dictez adresa si am spus, ca ne vom întâlni la ora 15:15 si sa nu intarzie, ca nu-mi place. După ce am închis telefonul, m-am îndreptat spre dessing, sa-mi aleg o ţinuta sexy. Îmi iau de acolo, o rochie argintie-metalica din satin, foarte scurta, fara bretele si strâmta pe trup. In picioare îmi iau nişte sandale arginti, cu toc, aproape cui. Îmi schimb machiajul si bijuteriile, înlocuindu-le cu unele din argint, la fel si machiajul. Mă dau cu parfum si mă duc in sufragerie. La uşa îmi lăsa Vlad, cumpărăturile si le iau si mă apuc sa fac pregătirile necesare, pentru o întâlnire de vis.

Sasuke: Cobor din tramvai si mă îndrept spre centru. De ce am acceptat sa mă vad, cu o femeie ce nu o cunosc. Acest nu-mi stătea in fire, sa fac acest lucru, dar m-a făcut curios cu cat de buna este la pat. Ajung la un bloc, de culoare alba, de apartamente de lux si mă duc la interfon. Formez numărul apartamentului 113 si aştept un răspuns. O voce catifelata, mă întreabă cine sunt si eu mă prezint.
- Urca si uÅŸa este deschisa, mai spuse si intru.
Urc pana la etajul 13 cu liftul si apoi, după ce ies din el, mă îndrept spre numărul 113 si bat uşor, apoi intru in apartament. Apartamentul era unul de lux si in timp ce am intrat cu totul in apartament, privirea se plimba prin el, pana s-a oprit la o tânăra de 24 de ani, care am presupus ca era Sakura. Purta o rochie sexy, ce îl făcu pe ”Jerry” sa tresară, dar se potoli. Sâni, mari si moi, arătau, ca erau naturali. Buzele uşor cărnoase si seducătoare, mă cereau sa le gust, sa le muşc. Arata ca o zeiţa din mitologi, mama, am murit si am ajuns in iad. Rozalia, îmi zâmbi răpitor si îmi indica canapeaua de piele alba. Daca se v-a ajunge la ceva, măcar aveam un pachet de prezervative in buzunarul de la spate, măcar, nu mă prinde pe picior greşit. Mă aşez si Sakura mă serveşte cu şampanie franţuzeasca, parca ar fi intuit ce-mi place la o fata. M-am făcut confortabil pe canapea si o privesc, cum se aşeza langa mine si îmi dădu portofelul.
- Si cum l-ai găsit? O întreb, in timp ce îl controlam, mirându-mă ca aveam bani, si inca toţi.
- Pai, după ce am plecat, am văzut cum te-ai bătut, cu blondul acela si el ti-a furat portofelul, dar cineva l-a mai bătut o data si atunci, am găsit portofelul, după bătaie, a spus fata, mangaindu-ma puţin pe fata, apoi mana ei, aluneca pe camasa si se opri la slit.
Începu sa-l mângâie pe ”Jerry” prin pantaloni, care devenea din ce in ce mai activ. Văzând, ca mai aveam un pic si înnebuneam, mă săruta uşor pe buze si îmi şopti, la ureche, ca voi avea parte de aventura vieţi mele. Îmi deschise, slitul, îmi trase de boxeri negri si îl scoase pe ”Jerry” la lumina. Acesta se bucura de atenţia limbi si buzelor ei, care îl sărutau, lingeau si mângâiau, uşor si pervers tot o data. Îmi bag mana in parul ei si încep sa mă joc cu el. Vai doamne, fata aceasta, unde dracu a invatat sa lingă aşa? Făcea nişte cerculeţe cu limba dumnezeieşti, aducându-mă pe culmile extazului.
- Ah…. Doare, am scâncit, când mă musca de capul lui ”Jerry” uşor, dar destul de tare, ca sa simt.
O aud cum chicoteşte uşor, apoi continua, sa facă din ”treaba” ei. După puţin timp simt ca îmi vine timpul si o prind si mai bine de parul, moale si roz. Scap un geamăt de plăcere si mă eliberez in gura ei, lichidul albicios si lipicios. Curata locul acela, apoi se şterge pe buze. Mă închide la slit si apoi se urca in braţele mele, încolăcindu-si picioarele lungi si frumoase, de mijlocul meu, iar buzele mele, erau acaparate de ale ei si limbile noastre, se duelau, care se dovedea cea mai buna, dar a mea învinse. Mă ridic de pe canapea si mă îndrept spre o uşa si o deschid si vad ca era dormitorul. Patul cu cearceafurile roşi-sângeri, mă excitau si mai mult. Dau cu piciorul in uşa, închizând-o si ne trântim amândoi pe pat si ne continuam jocul…


Poze:
http://images.lady4ever.ro/280x380/babyd...p15445.jpg - acesta este furoul roz al Sakurei :D
http://superpret.files.wordpress.com/200...argint.jpg - acesta este lanţul, pe care l-a avut la gat
http://www.cadourilafix.ro/images/Upload...C04922.JPG - cercei pe care i-a avut
http://images.okazii.ro/auctions/2009/06...00_500.jpg - rochia care a purtat-o la întâlnire
http://www.planificarenunta.ro/images/ga...56_big.jpg - sandalele ei.

Cântecul scenelor cu Sasuke si Sakura:
http://www.youtube.com/watch?v=M2YdiWVjSrQ



Răspunsuri în acest subiect
Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 03:34 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 20-09-2009, 09:20 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 20-09-2009, 06:40 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de A'Svear - 20-09-2009, 09:19 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 21-09-2009, 10:29 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 22-09-2009, 10:56 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 23-09-2009, 06:26 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 25-09-2009, 08:25 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 27-09-2009, 11:00 AM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de D@n@ - 27-09-2009, 12:13 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-09-2009, 10:09 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de DeathRebel - 30-09-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Shadow. - 30-09-2009, 08:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 30-09-2009, 09:53 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de Alexi - 02-10-2009, 04:46 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 04-10-2009, 10:00 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de morfo - 04-10-2009, 10:21 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 09-10-2009, 09:05 PM
RE: [SasuSaku] Money vs. Love +18 - de ellamanu - 17-10-2009, 07:00 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 08-11-2009, 02:00 AM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Whisper - 08-11-2009, 06:33 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de "~Setsuna~Noelle~" - 08-11-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de ellamanu - 15-11-2009, 08:21 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Angel~Of~Dark - 15-11-2009, 08:37 PM
RE: [naruto]Money vs. Love +18 - de Alexi - 15-11-2009, 08:42 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-11-2009, 12:25 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Erina Ozaki - 29-11-2009, 07:11 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Isa-chan - 04-12-2009, 03:12 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 07:03 PM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 29-12-2009, 03:33 PM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 04-01-2010, 12:21 AM
RE: Money vs. Love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 12:59 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Miauu - 23-01-2010, 11:31 AM
RE: Money vs. Love +18 - de Bambilici - 23-01-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.428 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 13.271 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)