Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Psyk

For me?!! * blushes *

În primul rând îţi mulţumesc pentru acest gest, foarte frumos din partea ta. Ai cuvântul meu de onoare că ma făcut să mă simt foarte bine. Mulţumesc din suflet, Anna.

Revenind la acest one shot... am dat pe zup cu scopul de a găsi câteva lucrări de ale tale, evident că simţeam nevoia de a citi ceva scris de tine.

La început mi s-a părut puţin cam ciudat felul în care ai început să scrii, poate că mă obişnuisem prea mult cu acea descriere macabră, destul de gothică, dacă stau să mă gândesc... dar o dată ce am intrat cu adevărat în mijlocul poveştii, am rămas surprinsă!
Lucrurile au luat o întorsătură foarte ciudată. Nu neg că nu mi-a plăcut, din contră, totul a făcut să pară şi mai interesant.
Ştiu, cel mai groaznic lucru este acela de a-ţi fi confiscate toate cărţile, mai rău decât atunci când ştii că nu le ai. E chiar oribil!

Sentimentele sunt foarte bine redate în această poveste, la fel ca de fiecare dată, aşa cum este de aşteptat din partea cuiva care scrie excelent.
Curat, nu am văzut la nimeni atâta atenţie când scrie, fără greşeli, pur şi simplu, prea curat.
Mi-a plăcut sfârşitul, este destul de tragic dar oricum, mie îmi plac sfârşiturile tragice.

Mult succes în continuare la scris! Şi mulţumesc încă o dată, Anna. I really love you.
" I see humans but no humanity "

Răspunsuri în acest subiect
Psyk - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 23-09-2009, 10:00 AM
RE: Psyk - de Reinoir - 23-09-2009, 09:16 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)