20-09-2009, 04:40 PM
Dizzy
By my friends because i'm dizzy.dizzy=ametita i mean.Este chiar foarte adevarat.Ametita,capul in nori,jos de pe trotuar,pe varful crengii din copac,imi puteti spune oricum din cale-afara ca tot dizzy raman
Si.mai ales am "Y" to the end pt ca in gasca toti avem cate o porecla cu "Y" to the end.Ex:Bizzy,Dizzy(eu),Kiky,Mizzy,Kixy
.
Cam astea suntem dizz'urile din gasca.Anyway,chiar daca eu reprezint ameteala,dupa cum suna porecla,toate suntem la fel
By my friends because i'm dizzy.dizzy=ametita i mean.Este chiar foarte adevarat.Ametita,capul in nori,jos de pe trotuar,pe varful crengii din copac,imi puteti spune oricum din cale-afara ca tot dizzy raman
Si.mai ales am "Y" to the end pt ca in gasca toti avem cate o porecla cu "Y" to the end.Ex:Bizzy,Dizzy(eu),Kiky,Mizzy,Kixy
.Cam astea suntem dizz'urile din gasca.Anyway,chiar daca eu reprezint ameteala,dupa cum suna porecla,toate suntem la fel
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .