22-07-2009, 08:22 PM
duruit-daruit(yupi am gasit o greseala)
textul-mai bine,pe alocuri putin grabita actiunea si Sakura a dormit toata ziua(cred ca ai exagerat cu asta)
si trebuia sa descrii mai in profunzime sentimentele Sakurei-incearca sa te pui in locul ei si descrie ce ai simti tu,la fel si cu Sasuke(putin cam greu)
in rest mia placut,dar stii ce mi-ar fi placut si mai mult sa ai un altfel de inceput la capitol si faza cu fiica sa fie la sfarsit ,in cat sa ne lasi in suspans.(fic-il tau faci ce vrei)
Dar a fost frumos si asta .astept continuarea si voi critica:yes: si lauda:pls:
deci daca intrbi de ce critic mereu este spre binele tau si vad ca stii sa tii cont de ce ti se zice.
a da si da un titlu fic-ului
spor la scris
edit:ce ma bucur ca ai pus un titlu si e dragut,foarte dragut
textul-mai bine,pe alocuri putin grabita actiunea si Sakura a dormit toata ziua(cred ca ai exagerat cu asta)
si trebuia sa descrii mai in profunzime sentimentele Sakurei-incearca sa te pui in locul ei si descrie ce ai simti tu,la fel si cu Sasuke(putin cam greu)
in rest mia placut,dar stii ce mi-ar fi placut si mai mult sa ai un altfel de inceput la capitol si faza cu fiica sa fie la sfarsit ,in cat sa ne lasi in suspans.(fic-il tau faci ce vrei)
Dar a fost frumos si asta .astept continuarea si voi critica:yes: si lauda:pls:
deci daca intrbi de ce critic mereu este spre binele tau si vad ca stii sa tii cont de ce ti se zice.
a da si da un titlu fic-ului
spor la scris
edit:ce ma bucur ca ai pus un titlu si e dragut,foarte dragut
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted
![[Imagine: 2iv08c4.jpg]](http://oi56.tinypic.com/2iv08c4.jpg)
weakness ??[/i][/b]
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted
![[Imagine: 2iv08c4.jpg]](http://oi56.tinypic.com/2iv08c4.jpg)
weakness ??[/i][/b]