Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ]

Pierdut in durere .

Florile de cires pluteau in vazduh , precum penele unei pasari ce tocmai isi intinse aripile spre vazduh , pregatita sa-si ia sborul . Luna isi revarsa protectoare razele , incarcand obiectele pe care le atingea in sclipiri aurii . Parfumul copacilor in floare imi inunda corpul ca o mare briza dinspre oceanul albastru .

Ii simteam trupul fierbinte cum tresarea intr-o dorinta fiarta , buzele imi sopteau la ureche cuvinte , fara legatura intre ele , dar cu fiecare cuvant ma aprindeam mai mult . Cateodata bataia lina a vantului ne intrerupea . Degetele firave mi le prindeam de gat pentru a simti pulsul crescand si pielea umezindu-se .
De pe frunte mi se prelingeau rapid spre gat firicele de transpiratie . M-am lasat purtat de valsul dorintei si mi-am asezat trupul langa al lui . M-a imbratisat tandru , desfatandu-mi gura cu saruturi apasatoare , lingandu-mi pielea ca un catel , intretinandu-mi fierbinti poftele perverse . Era prima noastra noapte impreuna , pe o banca din parc . Noi doi , luna si stelele firave ce ne luminau corpurile . Prima seara dupa atatea suspine , priviri aruncate de la distanta si o dragoste interzisa . Bratele lui ma cuprindeau , fortandu-ma sa il imbratisez , iar buzele rosiatice din cauza saruturilor le acopereau pe ale mele . Nici mie nu imi venea sa cred ca primele noastre clipe de amor se vor consuma intr-un parc , pe o banca . Si cu toate astea era frumos...

Am gemut cand mi-a muscat limba cu dintii ascutiti ca ai unui vampir . Plangeam de fericire cand fiecare particica a corpului cadea prada gurii infometate , limba imbalsamandu-ma in saliva calda . Limba lui imi lasa dare de saliva pe tot abdomenul , ajungand pana jos . Simteam cu isi desfata mana acolo , cum limba jucausa ma controla . Il priveam cum ingenunchea in fata mea , aplecandu-si capul , sugandu-ma , apoi una din maini se plimba pe organul meu in miscari de dute-vino . Vroiam sa ma smuncesc , dar palmele i se transformara in clesti de otel capturandu-mi corpul . Incetul , slabea stransoarea , dar era prea tarziu , deja ma molesisem , scotand gemete profunde . Gura se misca singura iar tipetele de extaz rasunau in tot parcul , formand ecouri .

Nu stiu cat timp am tinut-o asa ; inimile noastre contopindu-se intr-una , sufletul devenind acelasi , trupul rasuna in aceeasi vapaie . Saruturile devenisera mai tandre , mangaierile , soaptele , erau creatia acelei intensitati , mult prea dulci pentru a o alunga . Eram dependent de toate acele lucruri .

Pedeapsa cea mai grava pe care o putea primi un prizonier era sfarsitul .
Mi-am incheiat pantalonii si mi-am aranjat de forma camasa desi am lasat-o descheiata la primii doi nasturi .Ii placea asa , sa-mi vada gatul . M-a prins intr-o imbratisare fierbinte , inca incitati de propriile scene , eu mi-am lasat capul pe umarul lui . Nu ne-am spus nimic , niciun cuvant , desi in timpul actului ne-am strigat numele de nenumarate ori .
Nici la despartire nu ne-am spus nimic . Mi-a atins gatul si m-a sarutat lung , lingandu-ma dupa care mi-a sfarmat buzele intre dinti . Practic , din acel moment eram doi straini , nu mai aveam nicio legatura unul cu altul , si eu stiam asta .
Luna parea mai intunecata , stele nu mai sclipeau , o pojghita de ceata le invaluia . Pe cer se plimbau nori vineti si albastri ce infiorau privirea , dandu-ti un fior pe sira spinarii . Parcul era pustiu , doar eu si nimeni altcineva . Am asteptat ore in sir , minute apasatoare ceva ce niciodata nu avea sa vina . Eram , pe atunci , prea naiv sa cred ca dupa ce m-am facut tarfa lui , o sa ma mai ia din nou , dar tot am asteptat , in zadar . La un moment dat lacrimile s-au exteriorizat iar chipul a inceput sa mi se umezeasca. Am plecat , dupa aproape o ora de asteptare , am fugit pe strazi , nebun , rece , pierdut in mine .

La o intersectie am auzit femei ce vorbeau despre un accident , insa nu le-am dat atentie . Povesteau despre un tanar ce s-a aruncat de la etajul zece . Am ajuns acolo in fuga pentru ca stiam cine e . O multime zgomotoasa era stransa in jurul unei balti de sange si unde un trup firav zacea cu creierii zdrobiti . Privea cerul , cu ochii inca deschisi iar lacrimile inca-i curgeau , fierbinti si totusi reci . M-am repezit ca o fiara spre el si i-am luat capul in maini . Murise ? Vroiam sa strig dupa el , dar tacerea era de aur . Oricat incercam buzele mi se dezlipeau fara sunet . Din cauza socului ramasesem fara voce . Lacrimile uscate mi se umezira din nou , dar nu ma puteam abtine . Stiam ca el nu vrea sa il plang , sa tip sau sa imi exteriorizez vreun sentiment . Pentru el , eram nimeni .

In scurt timp au ajuns cei de la ambulanta impreuna cu parintii ce m-au indepartat . Era mai bine asa , mereu imi spuneam asa . Nu am fost la inmormantare , nu aveam niciun motiv , nu eram ruda , prieten sau coleg , eram doar un nimeni ... insa de atunci , mereu vin la mormantul lui si chiar pierd noaptea pe el .
Ma asez pe piatra si crucea imi sustine capul sau poate mainile lui , si plang , sau rad , sau ii vorbesc . Si m-am obisnuit cu ideea ca nu-l voi mai avea , dar ca de acum el ma va vedea mereu si va sti ce-i in sufletul meu . Mereu ma gandesc la momentele din parc , cand m-a iubit , cand l-am asteptat , cand ma simteam vinovat sau cad pur si simplu dadeam vina pe el .

Singurul meu regret din toata povestea asta e ca nu am reusit sa-i spun cat il iubesc , atunci cand a trebuit . Dar daca ma auzi , sa stii ca te iubesc , te voi iubi mereu si astept sa te vad , cat mai curand .
Multumesc pentru reply si pentru ca mi-ai citit povestea . Nu m-am gandit la o continuare , dar daca vrei si am timp , o sa fac , alta data , o continuare la ceea ce am scris in primul post . Sper sa mai treci .
Multumesc din nou . >:D<

pres.mar.only.me
Buna xD
Cand vad o continuare pe animax ? Ai cam abandonat :[
Multumesc pentru reply si pentru ca ai citit . Ma bucur ca-ti place si sper sa mai treci . >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 19-07-2009, 02:23 AM
RE: Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-07-2009, 12:17 PM
RE: Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-07-2009, 09:01 PM
RE: Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 22-07-2009, 02:02 PM
RE: Indigo. [ +18 , yaoi , one-shots ] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 01-08-2009, 01:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dragoste la indigo Sushi 15 10.531 04-01-2014, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Anime-one`shots [yaoi/yuri/hentai] (16+) Aliss_anime 0 3.075 10-08-2010, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)