14-07-2009, 11:43 PM
huh jutsurile mele fvorite...poi sa vedem 
1)Chidori Kouken - sabia chidori a luminii, a fost folosita de Sas'ke in naruto shippuuden movie 1 parca, sau doi, nu mai stiu sigur.
2)Chidori normal- chiar mia placut la inceput, cand am vazut'o prima data, facuta de Kakashi of course
3)Medical Ninjutsu -imi place tehnica Sakurei de a vindeca oameni
4) sexy jutsu - mereu ma amuzat, oare de ce nu o face si Itachi [cred ca in seara asta il pon sa'mi arate
...dar sexy jutsu in varianta masculina
]
5)Sharingan - huh imi plac tehnicile din clanul Uchiha
6) mangekio sharingan - huh te paralizeaza, iti arata viziuni ce aproape te ucid, mai este si folosita de Itachi al meu :X ... vreau si eo asa ceva, de unde cumpar?
cam atat
bye :bye:

1)Chidori Kouken - sabia chidori a luminii, a fost folosita de Sas'ke in naruto shippuuden movie 1 parca, sau doi, nu mai stiu sigur.
2)Chidori normal- chiar mia placut la inceput, cand am vazut'o prima data, facuta de Kakashi of course

3)Medical Ninjutsu -imi place tehnica Sakurei de a vindeca oameni

4) sexy jutsu - mereu ma amuzat, oare de ce nu o face si Itachi [cred ca in seara asta il pon sa'mi arate

5)Sharingan - huh imi plac tehnicile din clanul Uchiha
6) mangekio sharingan - huh te paralizeaza, iti arata viziuni ce aproape te ucid, mai este si folosita de Itachi al meu :X ... vreau si eo asa ceva, de unde cumpar?

cam atat

bye :bye:
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
![[Imagine: chibi_2356.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2356.gif)
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu