24-06-2009, 06:44 PM
hm...mie mi se pare ca nu prea ii place idea ca tipul ala e atat de recunoscut de bunicul sau...poate simte un pic de gelozie pentru ca e tratat mai bine decat el?
hm..recunosc ca nu prea am inteles daca Hiro si Kou sunt iubiti, poate din cauza ca la inceput i-ai prezentat asa, apoi ca niste prieteni buni ce au devenit colegi de apartament. eu asa am inteles faza.
ahahaha .....
sincer imi place cum gandeste Kenzo ...mi se pare chiar foarte comic. sper ca relatia lor sa depaseasca tachinarile normale si sa devina ceva mai intim...pentru ca altfel vor trece mai mult de 48 de ore si nu se va intampla nimic =((
gambate la scris ...astept diseara de care vorbeai acolo :XD mwhahaha
hm..recunosc ca nu prea am inteles daca Hiro si Kou sunt iubiti, poate din cauza ca la inceput i-ai prezentat asa, apoi ca niste prieteni buni ce au devenit colegi de apartament. eu asa am inteles faza.
ahahaha .....
sincer imi place cum gandeste Kenzo ...mi se pare chiar foarte comic. sper ca relatia lor sa depaseasca tachinarile normale si sa devina ceva mai intim...pentru ca altfel vor trece mai mult de 48 de ore si nu se va intampla nimic =((
gambate la scris ...astept diseara de care vorbeai acolo :XD mwhahaha
![[Imagine: sigbylis-2.png]](http://i121.photobucket.com/albums/o210/andreutza_91go/sigbylis-2.png)
From time to time, we all have to write our own blank page.