24-06-2009, 04:26 PM
What a challenge!
Este ziua mea, dar damn e tocmai miercuri. Deci in concluzie va fi cea mai plictisitoare zi de nastere, caci mama e la servici, tata tot acolo ( si surpriza, ei se intorc la ora 20 deci
). Si asta nu e tot. Nu ma simt nici bine, matusa mea vrea s-o ajut la curatenia de vara (Nu mi-a zis "La multi ani!", deci oficial nu stue ce zi este astazi). Veste buna, am primit un leptop, care nu are Windowsu' instalat, si mai trebuie sa astept cam o saptamana. Ce zi frumoasa de nastere, nu? (Sper ca nu v-am deranjat cu tot ce am scris!).
Ei, daca nu iti spune ea, iti spun eu.
La multi ani si sa primesti ceea ce-ti doresti, in sfarsit.
Asta-ialtaziincaremaplictisescdemoarte.Cadeobicei!I-amtrimisunuiaomelodiealu'MileyCyrussizicecica"Cefrumoasae!"sidupaaia"Cineocanta?"sicandi-amspusca-iMileyCyrusaiesit.Ceoameni!Nuamscrisnimicinteresantaciadaremaibinedecatnimic,ne?
Simadoarecapuldesimtcaosaexplodezincurand.Astadaplictiseala!
Este ziua mea, dar damn e tocmai miercuri. Deci in concluzie va fi cea mai plictisitoare zi de nastere, caci mama e la servici, tata tot acolo ( si surpriza, ei se intorc la ora 20 deci

Ei, daca nu iti spune ea, iti spun eu.
La multi ani si sa primesti ceea ce-ti doresti, in sfarsit.

Asta-ialtaziincaremaplictisescdemoarte.Cadeobicei!I-amtrimisunuiaomelodiealu'MileyCyrussizicecica"Cefrumoasae!"sidupaaia"Cineocanta?"sicandi-amspusca-iMileyCyrusaiesit.Ceoameni!Nuamscrisnimicinteresantaciadaremaibinedecatnimic,ne?