23-06-2009, 09:43 PM
Foarte tare capitolul :)) . Ai spus ceva de un plan dramatic ? Perfect..ador dramele :D
Au fost multe pasaje din acest capitol care mi-au placut.Cum ar fi la inceput, cand incerca sa opreasca telefonul sa sune apasand pe toate butoanele :)).Exact asa fac si eu..numai ca la mine al naibii daca vrea sa se opreasca.A si sa nu uit de convorbirea de la telefon =) )."Menage a trois" ? Suna bine dupa parerea mea :))
Dar cel mai mult si mai mult mi-a placut asta :
Gata, acum mi-am format o parere despre fic.Este foarte bun.
Abia astept sa postezi nextu'
pa pa :bye:
Au fost multe pasaje din acest capitol care mi-au placut.Cum ar fi la inceput, cand incerca sa opreasca telefonul sa sune apasand pe toate butoanele :)).Exact asa fac si eu..numai ca la mine al naibii daca vrea sa se opreasca.A si sa nu uit de convorbirea de la telefon =) )."Menage a trois" ? Suna bine dupa parerea mea :))
Dar cel mai mult si mai mult mi-a placut asta :
Citat:- Hei, stai linistita, domnita. Te-am salvat, dar n-am sa te si sarut, imi spune el razand si dandu-mi drumul.A fost bestiala fraza =)).Nici nu sti cat am ras :))
Gata, acum mi-am format o parere despre fic.Este foarte bun.
Abia astept sa postezi nextu'
pa pa :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*