23-06-2009, 09:17 PM
Toti ziceti ca nu-i intelegeti pe cei care se sinucid...dar daca ati avea o problema foarte mare, cred ca nu ati mai gandi asa. Si eu ziceam ca e o porcarie, dar totusi, am incercat sa ma sinucid. De ce ? pentru ca am descoperit ca sunt bolnava, si s-ar putea sa raman paralizata. Atunci cand ti se zice in lucru de genul acesta, si realizezi k toate visele si planurile pe care le aveai pentru viitor se vor narui,simti ca nu mai ai pentru ce sa traiesti . Si chiar asa am simtit si eu,dar prietenul meu mi-a redat increderea in mine, si m-a ajutat sa treac prin asta, sa sper ca prin tratamentele pe care le fac ma voi vindeca si imi voi indeplini visul de-a fi profesoara si de a avea copii.
Si ar mai fi inca ceva: mai bine te sinucizi decat sa ajungi intr-o stare jalnica, adica sa te droghezi mereu, pana nu mai stii de tine. Nu va suparati, dar aceasta este parerea mea.
Si ar mai fi inca ceva: mai bine te sinucizi decat sa ajungi intr-o stare jalnica, adica sa te droghezi mereu, pana nu mai stii de tine. Nu va suparati, dar aceasta este parerea mea.