Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare anime-ul?
Foarte bun!
55.56%
5 55.56%
Bun!
33.33%
3 33.33%
Ne-interesant!
0%
0 0%
Prost!
0%
0 0%
Foarte prost!
11.11%
1 11.11%
Total 9 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tengen Toppa Gurren Lagann!

Genial anime 8..loved it.
Initial mai multi imi ziceau ca n-o sa-mi placa fie ptr k e o grafica nu prea pe gustul tuturor sau ptr k e shounen,actiune,mecha...etc...si ptr k cik is fata....buhahaha..i showed them!...don't mess with a gundam fan 24

Grafica se potriveste perfect cu stilul animeului...nu e deloc proasta,ba din contra,e f dinamica ...dar tre sa ai ochi sa vezi asta si sa nu alergi numai dupa eye-candy
Plot-ul este f original...si f bine pus la punct.Ador ca parodiaza nitel mecha-urile clasice gen gundam..24..dar o face cu stil....umor f bun,de calitate 8
Au fost cateva intorsaturi de situatie neasteptate de asemenea...are talentul sa te tina cu sufletul la gura pana in ultima secunda.
Personajele mele preferate:KAMINA
*sniff sniff...REST IN PEACE ! you were the best

SIMON
what a fiiine man has he become!!!>.yum yum :X:X...a great leader!

NIA
20(...noo..nia...inca nu pot sa cred...NU POT....totul era perfect..perfect...e prima data cand un anime ma lasa socata in ult secunda a ult ep..niciodata nu s-a intamplat chiar asa...frate...am zis ca daca au trecut de atatea nu mai e nimik..apoi..PUF!...dispare..moare..2..you were awesome girl!

VIRAL-tipul e genial....are niste momente el cu Simon de te da pe spate..24

KITAN-buei a fost f tare tipul
Jesus..cand a sarutat-o deodata pe yoko i was like WTF?..WHAT JUST HAPPENED? 24...rest in peace!2

si of course...BOOTA 24...ihihi..mereu intra intre tzatzele lui yoko..pervy little mole..24..

un anime genial...merita vazut categoric!....nu va lasati pacaliti de aparenta grafica[cik aia ii sperie pe toti]..e chiar bestiala grafica...woot!...loved it!
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

Răspunsuri în acest subiect
Tengen Toppa Gurren Lagann! - de tatakai - 01-03-2009, 02:58 AM
RE: Tengen Toppa Gurren Lagann! - de Shojo Queen - 23-06-2009, 11:31 AM
RE: Tengen Toppa Gurren Lagann! - de MajinCloud - 03-08-2012, 02:36 PM
RE: Tengen Toppa Gurren Lagann! - de Soda - 26-02-2013, 06:01 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)