19-06-2009, 10:43 PM 

Uite kidule Ah, Kiduu . Ti-am tardus fraza . Gaud, the m�ai omorat cu propozitia aia. Dude, azi a trebuit sa am grija de copilulu unei prietene, mi-am luat cateva palme si picioare am fost trasa de par, ce viata minunata! Acum mor de somn, as fi in stare sa adorm in fata ercanului . Hn, dar cred ca o sa continui Code Ceass, ah Lelouch asteapta�ma!Vin!
 Ah, Kiduu . Ti-am tardus fraza . Gaud, the m�ai omorat cu propozitia aia. Dude, azi a trebuit sa am grija de copilulu unei prietene, mi-am luat cateva palme si picioare am fost trasa de par, ce viata minunata! Acum mor de somn, as fi in stare sa adorm in fata ercanului . Hn, dar cred ca o sa continui Code Ceass, ah Lelouch asteapta�ma!Vin!
Acum uite-o pe a mea. ganbatte minna !
miseincorseteazaluciditateamiseinsiropeazatrupul
decarneculacrimfetideorgoliuluiinstrainandumadepersuasivitatea
unuieurationaldormitezinlabirintulneurastenieiInghilotinandmetastazasentimentala
cufirimituridesperantaamintirilesefosilizeazaseclaustreazasitactaceintunericulsivocifereaza
descumpanitironiile
sortiiinciudauneopticipatetice�

Ah, Kiduu . Ti-am tardus fraza . Gaud, the m�ai omorat cu propozitia aia. Dude, azi a trebuit sa am grija de copilulu unei prietene, mi-am luat cateva palme si picioare am fost trasa de par, ce viata minunata! Acum mor de somn, as fi in stare sa adorm in fata ercanului . Hn, dar cred ca o sa continui Code Ceass, ah Lelouch asteapta�ma!Vin!
 Ah, Kiduu . Ti-am tardus fraza . Gaud, the m�ai omorat cu propozitia aia. Dude, azi a trebuit sa am grija de copilulu unei prietene, mi-am luat cateva palme si picioare am fost trasa de par, ce viata minunata! Acum mor de somn, as fi in stare sa adorm in fata ercanului . Hn, dar cred ca o sa continui Code Ceass, ah Lelouch asteapta�ma!Vin!Acum uite-o pe a mea. ganbatte minna !

miseincorseteazaluciditateamiseinsiropeazatrupul
decarneculacrimfetideorgoliuluiinstrainandumadepersuasivitatea
unuieurationaldormitezinlabirintulneurastenieiInghilotinandmetastazasentimentala
cufirimituridesperantaamintirilesefosilizeazaseclaustreazasitactaceintunericulsivocifereaza
descumpanitironiile
sortiiinciudauneopticipatetice�

![[Imagine: cucumberFou1rcopy.png]](http://i427.photobucket.com/albums/pp360/Myttsu-chan/cucumberFou1rcopy.png)