19-06-2009, 10:29 PM
Cine zicea de propozitia kilometrică domnule,că şi ea a scris una la fel ca a mea, foarte big big,nu? în fine fenneh, să ştii că animeul e super. Mi-a placut foarte tare sfârşitul, a fost mai mult decât adorabil. Eu momentan mă uit la itazura na kiss şi sunt tot la episodul 19, dar nu mai ştiu de când mă uit că nu m-am uitat chiar în fiecare zi, în fine, ador personajele şi povestea. Dudă, chiar trebuie să facem un fan club Emmet. yay. Cred că iar am o propzitie kilometrică, succes la descifrat. *mwahaha.
Gaud,Tehy,m`aiomoratcupropozitiaaia.Dude,aziatrebuitsaamgrijadecopiluluneiprietene,mi`amluatcatevapalmesipicioare,amfosttrasadepar,ceviataminunata!Acumordesomn,asfiinstaresaadorminfataecranului.Hn,darcredcaosacontinuiCodeGeass,ah,Lelouch,asteapta`ma!Vinnn!
O_O
Gaud,Tehy,m`aiomoratcupropozitiaaia.Dude,aziatrebuitsaamgrijadecopiluluneiprietene,mi`amluatcatevapalmesipicioare,amfosttrasadepar,ceviataminunata!Acumordesomn,asfiinstaresaadorminfataecranului.Hn,darcredcaosacontinuiCodeGeass,ah,Lelouch,asteapta`ma!Vinnn!
O_O
I'm not insulting you. I'm describing you.