Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Otrava

Dark_Memory - merci ca ai trecut pe aici si ma bucur ca iti place. Cum a reactionat prima data? Nustiu , probabil a lesinat sau ceva in genu... Si faza cu chilotii: el era in chiloti, insa tipa a gasit alta pereche de chiloti aruncata din intamplare pe acolo...
dana - merci si tie de comm si ma bucur ca iti place. Nu, nu renunt la fic, nu am de ce, e abia la inceput... probabil o sa postez putin cam greu [inspiratia asta], insa nu renunt la el.

III. Cunoastere part.I

Dupa intamplarea din camera lui, Cristian, a inceput sa ma evite si nu imi adresa decat doua-trei cuvinte pe zi si acelea monosilabice. O perioada de timp am stat asa, jucandu-ne de-a oamenii invizibili. Eliza a inceput sa faca plimbari in fiecare seara la ora 8. De cand a inceput acest ritual niciodata nu l-a intrerup.
Chiar daca trecuse aproape o luna de cand stateam toti trei nu ne cunosteam prea bine. Incepusem sa incerc sa ma impac mai bine cu Eliza insa de fiecare data ajungeam la aceleasi conflicte : ei nu ii placea ce ascultam eu, mie nu imi placea cum se imbraca, ei nu ii placea ca nu petreceam cel putin o ora in fata oglinzii, zilnic, iar mie nu imi placea ca totul la ea era roz.
Am hotarat intr-o zi sa ma inscriu la niste cursuri de desen pentru ca si asa ma plitiseam. Chiar daca nu prea stiam limba bine am zis ca o sa ma descurc ; pana la urma orice prost stie sa lege macar doua propozitii in engleza asa ca o scoteam eu cumva la capat si cu asta.
Cum s-a facut dimineata m-am ridicat repede din pat si m-am dus la baie. Nustiu de cand nu mai dormisem asa de prost ca in noaptea aceea, imi aduc aminte ca am avut un cosmar pe care nu l-am mai avut de mult timp si chiar ma intrebam cand o sa il mai am. Nu ma speria, din contra imi placea la nebunie. Cand m-am uitat mai bine in oglinda si am vazut in cate directii imi statea parul am intrat direct in dus ; in 20 de minute terminasem toata treaba si eram gata sa plec spre cursuri. Mi-am luat blocul, culorile si toate creioanele pe care le aveam la indemana, geanta si am iesit pe usa.
Afara era frumos in ciudat procnozelor meteo, cica ar trebui sa ploua toata ziua, in special dimineata. Cerul era albastru si linistit. Valurile de caldura care imi venea in fata ma mai aduceau cu picioarele pe pamant. Incercam din greu sa raman atenta la drum ca nu cumva sa ma ratacesc.
Dupa plimbarea asta relaxanta si felul in care am inceput ziua am crezut ca nimic nu mai poate sa mearga prost.
In sfarsit ajunsesem in fata cladirii in care aveam sa imi petrec 6 ore in fiecare zi, mai putin Duminica si uneori Lunea.
Cladirea era inalta si impunatoare, toata facuta din sticla avand o forma destul de ciudata, in jur de 20 de etaje cu lift atat pe exterior cat si pe interior, iar intrarea principala era o usa de doua ori mai inalta decat cele obisnuite si de trei ori mai lata care se deschidea pe segmente. Nu avea nici un maner. Era ca un zid de protectie invizibila care se ridica cand vroiai sa intri; intrarea se facea pe baza de amprente sau cartele. Ghinionul meu era nu aveam nici cartela iar amprenta mea era respinsa de fiecare data, insa am reusit sa ma strecor cand a intrat un grup mai mare de oameni.
Interiorul era si mai extraordinar decat exteriorul si usa aia complicata. Totul era din sticla, chiar treptele rulante si cele clasice. Tot mobilierul la fel numai ca ele aveau cate o pernuta din satin rosu. Am pasit incep pe una trepte. Odata ce m-am vazut urcata cu ambele picioare pe ea si inca nu se sparsese am zis ca e de bine si am inceput sa urc in continuare. M-am oprit la mijlocul drumului ca sa admir privelistea de jos . Totul parea desprins dintr-o poveste SF.
De la etajul unu am luat liftul, care era normal, nu mai era din sticla, pana la etajul 7, unde se desfasurau cursurile.
Nu stiu cum erau la celalalte etaje insa cand s-a deschis usa liftlui am scapat un sunet de uimire. La fel ca si celalalte etaje si acesta esre din sticla ; podeaua este facuta dintr-o sticla cenusie pe care erau desenate tot felul de lucruri abstracte. Imi era frica sa calc. Frica ! Poate este prea mult spus frica. Aveam un gol in stomac si de fiecare data cand calcam pe unul din desenele de pe jos parca faceam un pacat. Peretii era facuti dintr-un material amestecat cu sticla, o combinatie foarte placuta iar usile nu existau; in loc de usi erau spatii libere prin care puteai sa intri iar in fata fiecarui spatiu erau desenate desenate doua sau trei sageti fiecare in alt mod. In fata asa spusei ‘‘cancelarii’’ erau desenate carti si mai multe registre, una peste alta care la colturi aveau cate o petala a unei flori, de diferite marimi si culori, acestea prelungindu-se spre centrul holului unde se afla un desen mai mare, carea avea intr-un fel, mai mult sau mai putin legatura cu desenele aflate in fata a 4 spatii libere (usi), acesta fiind legat de restul desenelor de pe hol prin niste linii de toate marimile si culorile care formau un labirint daca stateai sa le privesti atent.
Pe pereti era diferite ‘’tablouri’’ mici, desenate direct pe sticla sau pe materialul cu care era amestecata sticla pe peretele respectiv. Nu erau mai mari decat un caiet miciar ramenele erau facut dintr-un fel de fier si tabla, negre.
Nu ma asteptam sa gasesc asa ceva. Cel care facuse cladirea si se ocupase si de interior era un geniu.
Clasa de desen era chiar in fata mea. M-am lipit putin de perete, am tras aer in piept si am pasit inauntru.

Orice sfat/critica e bine venita.

Ja ne...

Răspunsuri în acest subiect
Otrava - de AoiButterfly - 13-06-2009, 04:16 PM
RE: Otrava - de AoiButterfly - 15-06-2009, 07:46 PM
RE: Otrava - de Jessi - 15-06-2009, 08:32 PM
RE: Otrava - de D@n@ - 15-06-2009, 08:42 PM
RE: Otrava - de AoiButterfly - 18-06-2009, 02:17 PM
RE: Otrava - de Jessi - 18-06-2009, 03:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 3.248 23-10-2011, 12:20 AM