Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Why can't a girl fight with love???

I

Zilele trecura si fetele erau tot mai nerabdatoare de inceperea concursului. Tara era fericita, profita din plin de timpul petrecut cu fratele sau, iar Misa se bucura si ea de zilele ei de liberate. Se simtea linistita, pentru ca il lasase pe Max linistit, si nu se certasera cand isi luase ramas bun de la el. Spera ca totusi in lipsa ei sa o aleaga pe Vanessa. Tot ce facuse de cand venise cu Tara, fusese sa se gandeasca la sentimentele ei...la ce simte pentru Max, si pentru Mike. Ii era greu sa aleaga intre cei doi, dar nici nu mai putea continua asa. Simtea ca trebuie sa ia o decizie cat mai curand, sa puna capat acestei situatii complicate, indiferent de consecintele ei!
Sosi si ziua concursului. Toata lumea era agitata, mai putin Tara...statea si se uita la toti ceilalti cum se invarteau de colo colo, cautand ca totul sa iasa perfect. Ea era deja imbracata, si acum astepta ca Misa sa fie si ea "scoasa din fabrica". Roscata purta niste pantaloni scurti de blugi cu bretele, o bluza neagra cu paiete rosii in forma de floricele, si in picioare avea niste opinci simple, negre. Parul il avea prins intr-o parte, jos, iar pe cap purta o palarie.
Toate celelalte modele erau superbe si ele, astfel incat Tara se indoi pentru un moment de reusita fratelui sau. Dar indoiala ii disparu imediat cand o vazu pe Misa. Era superba! Parul i se revarsa in bucle si onduleuri peste rochita purpurie, iar machiajul pe care i-l aplicase Maggie o facea sa arate incredibil de draguta. Era ca o papusa!
- Wow, Misa...ingana Eric.
- Esti ca o papusa! spuse Tara venind si punand-o sa faca o pirueta.
- Mersi, Tara. Dar nu uita ca tu intrii prima pe scena! Si aproape e randul tau!
Adolescanta dadu din cap in semn de aprobare, si se indrepta catre intrarea in scena. Pasi increzatoare inainte, si straluci. Scaunele spectatorilor erau toate ocupate, iar juriul se afla pe partea dreapta a scenei. Deja era o cu totul alta lume, o lume a luminilor, unde mersul lasciv, si corpul unduios, dadeau o cu totul alta nuanta hainelor. Se simtea bine. Tot ce conta era mersul si prestatia ei, nimic mai mult.

- Mark, totul a fost minunat, nu conteaza premiul!
- Da, iubitule, asa e.
- Man, nu inteleg de ce esti asa. Zi mersi ca n-am plecat de acolo cu coada intre picioare. Totusi, ai castigat! Premiul 3, dar tot castig e!
- Da, aveti dreptate. spuse tanarul schitand un zambet pe fata trista. Era dezamagit de rezultate, muncise destul de mult pentru concursul acesta, si premiul 3 nu-l multumea..
- Mark, daca nu iti schimbi atitudinea in momentul asta, o sun pe mama si ii spun ca m-ai lasat sa dansez in club pe boxa cu inca doi pe langa mine, si cu sticla de bere in mana! il ameninta Tara.
- Ha?! Dar nu te-am dus in nici un club! raspunse perplex baiatul.
- Nu...dar o sa ma duci acum! spuse micuta chicotind si apucandu-si fratele de brat.
- Binee, dar fara bere. Si fara boxe. Si fara tipi. Doar suc. Natural.
- Eric, stii cumva cand pleaca ultimul tren din gara?
Toti izbucnira in ras la raspunsul roscatei fata de autoritatea fratelui sau, astfel incat acesta facu o grimasa, dar dupa aceea incepu sa rada si el.

In acelasi mod isi petrecura si restul zilelor din vacanta, razand si distrandu-se. Dar sosi si ziua de duminica, iar fetele trebuiau sa plece. Aveau tren la trei dupa-amiaza, si ajungeau acasa seara pe la opt. Isi luara ramas-bun de la amicii lor si de la Mark, si se suira in acceleratul care le va marca sfarsitul vacantei inter-semestriale.
Pe drum, fetele discutara de planurile de luni, si ce vor face cu noile lor colege transferate. Misa avea o parere buna despre ele, si vroia ca si Tara sa se inteleaga bine cu fetele. Stia caracterul dificil al prietenei sale, dar vroia sa aibe si ea mai multe amice! De multe ori fusese nevoita sa renunte la anumite pritenii pentru Tara, cum ar fi cea cu Rikki...Tinea foarte mult ca roscata sa se inteleaga bine cu noile colege, caci ei chiar i se parusera dragute! Deja se imagina iesind toate patru in oras, glumind si chicotind despre baieti. Chiar vroia ca acest lucru sa devina realitate...
Dupa cinci ore de somn si conversatii, adolescentele ajunsera in sfarsit inapoi in oras. Luara un taxi pentru drumul de intoarcere acasa, caci erau obosite, si bagajele se cam...inmultisera.
- Pa, Misa! Ne vedem maine la scoala! spuse Tara inchizand portiera masinii. Fata privi cum automobilul se indeparteaza, si dupaia intra in casa. Isi lasa bagajele in sufragerie, si prima ei oprire fu patul.
"Casa, dulce casa!"

II

In casa goala o melodie de telefon incepu sa sune. Bruneta se trezi enervata de faptul ca nimeni nu era in casa ca sa raspunda, si se duse in sufragerie, sa-si ia mobilul enervant. Isi tranti tot continutul rucsacului, pana cazu si telefonul.
- Alo.
- Alo, Misa. Sunt Mike. Esti libera asta-seara?
- Da. De ce?
- Pai, vezi, eu sunt la Butterfly's, si...ma intrebam daca poti veni. Cred ca data trecuta m-ai lasat cu o intrebare pusa, si inca nu mi-ai raspuns. Mi-ar placea daca ai face-o asta-seara, fata in fata. spuse baiatul accentuand ultimele cuvinte.
- Ah...bine. spuse fata inchizand. Se uita imediat la ceas. Zece si douazeci. Calma, lua loc pe canapea, si incepu sa se gandeasca.
" Bun, zece si douazeci...primul lucru, in ce ma imbrac. Rochita alba facuta de Mark e perfecta. Urmatorul, cum ajung. Un taxi ar fi perfect. Bani, mai am. Si partea cea mai dificila...ce raspuns o sa-i dau. Uff, ce sa fac, Doamne? Tin la Mike, dar tin si la Max.
Max...suntem impreuna de o luna, a fost primul din viata mea, si..nu pot spune ca s-a comportat cu mine chiar foarte urat. Din ce mi-a zis Alice, si toti ceilalti, s-a schimbat mult, foarte mult. Dar...nu pot uita usor tot ce mi-a facut, si motivul pentru care am ajuns impreuna...
Mike...e super dragut, se comporta foarte frumos cu mine, dar...Doar marti era impreuna cu Tara, cea mai buna prietena a mea! Si dupa nici doua zile imi spune ca ma iubeste si ca vrea sau fiu prietena lui?! Nu prea il cred...dar ma simt bine alaturi de el, si cand e prin preajma mea inima incepe sa-mi bata de parca mi-ar iesi din piept...Nu stiu. Ce sa fac? N-as putea mai bine sa raman cu amandoi? Ah, asta e un gand nebunesc! Mai bine incep sa ma imbarc, vad eu ce fac cand ajung acolo! Ce-o fi, o fi!"

Dupa mai bine de o ora, bruneta intra in clubul Butterfly's. Statea debusolata la intrare, cand il vazu pe Mike ridicandu-se de la un separeu unde stateau mai multe tipe, indreptandu-se spre ea. Era imbracat intr-o camasa descheiata la toti nasturii, si in mana dreapta avea o sticla de bere. Se indrepta spre Misa, o cuprinse de talie si o saruta apasat. Mirosea a bere si a tigari.
- Iubii, cat ma bucur sa te vad! spuse acesta incercand sa o sarute inca o data dar nimeri obrazul, caci fata intoarse capul. Era scarbita de starea in care adolescentul se afla. Bataile accelerate de inima nu disparusera, dar cu siguranta nu erau la fel de puternice ca inainte...
Il urma pe acesta la un alt separeu, si se aseza langa el. Brunetul o lua in brate si o rasfata cu saruturi pe gat si pe obraji. De la bar insa, aveau spectatori. Doua fete le urmareau surprinse toate miscarile.
- Asa deci... spuse o blondina deschizandu-si telefonul si apeland un numar.
- Vanessa, ce-ai de gand sa faci?
- Mmm, asteapta si-ai sa vezi! spuse fata cu un zambet satisfacator, indreptandu-si atentia spre apelul efectuat.
- Vanne, sper ca nu..
- Alo, Max? Daca vrei sa-ti vezi iubita tavalindu-se cu altul in vazul tuturor, facandu-te de cacao, vino la Butterfly's chiar acum! Am o priveliste minunata! spuse aceasta inchizand brusc, nedandu-i baiatului sansa de a raspunde ceva.

- Mmm, Misa, ai niste buze atat de dulci...spuse brunetul sarutand-o inca o data. Ce zici? Te-ai mai gandit? Care e raspunsul tau, pana la urma?
- Chiar asa, care e raspunsul tau? Vreau sa-l aud si eu. se auzi o voce din spate.
- M-max...eu...nu e ceea ce crezi! spuse fata ridicandu-se de langa Mike. Nu-i venea sa creada ce se intampla!
- Tu cine esti? Nu stii ca nu e frumos sa intrerupi cuplurile?
- Si tu nu stii ca nu e frumos sa te bagi in alte relatii?! Mai bine stai in banca ta, ca nu cu tine vorbeam! Deci, sa revenim. Scumpa mea iubita care ma inseala pe la spate, te-ai gandit? Ce raspuns ii dai? Haide, nu ne lasa sa asteptam! Nu e frumos.
" Nu-mi vine sa creed ca mi se intampla asta! De ce?! De ce mie?! Doamne, ce sa fac? Stiu ca eu sunt cea care vroia sa iasa din toata situatia asta, dar nu asa! Nu acum!"
- Misa, iubito, hai mai repede, n-am toata noaptea la dispozitie. Iti dau sansa sa alegi, si tu ce faci?
- H-hei, amice...incerca Mike sa spuna ceva, dar in zadar, caci fata ii taie vorba.
- Mike, imi pare rau, raspunsul meu este nu. spuse aceasta pe un ton ferm.
Baiatul se uita debusolat cum adolescenta parasea incinta, nestiind ce sa mai creada. Nici nu putea gandi prea clar din cauza alcoolului, asa ca se intoarse la separeul unde statuse inainte ca Misa sa soseasca. Aceasta incerca sa-si croiasca drum printre adolescentii care vroiau sa intre la Butterfly's. Ei vroiau sa intre, ea vroia sa plece! Cat mai departe, acasa, oriunde! NSituatia fusese pur si simplu mult prea coplesitoare pentru ea. Nu mai putea gandi clar, doar pasii ii ascultau singura dorinta din acel moment, sa plece!
- Hei, hei, hei! Unde crezi ca fugi?! se rasti Max, prinzand-o de brat.
- Max, eu...lasa-ma sa plec. spuse aceasta incercand sa scape din stransoarea baiatului.
- Unde sa pleci? Spre alt club, sa te bavardesti cu altul?! Misca-te in masina sau nu raspund de mine! spuse acesta nervos. Se urca la volanul masinii, si incepu sa conduca haotic pe soselele orasului. Era nevos, da! Cum altfel se putea simti cand stia ca iubita sa l-a inselat cu altul in vazul tuturor?! Pentru a doua oara! A doua oara! Cum se putea simti cand cuvintele Vanessei ii rasunau in minte?!
" Daca vrei sa-ti vezi iubita tavalindu-se cu altul in vazul tuturor, facandu-te de cacao..."
Apasa pe pedala acceleratiei, si printr-o minune ajunsera in fata blocului sau teferi si fara a fi urmariti de vreo masina de politie. Bruneta nu mai scotea nici un sunet, nu se mai impotrivea...intelesese ca iubitul sau era nervos, si avea si de ce. Il urma in liniste, si ii suporta toate injuraturile. Ajunsera in apartamentul sau, si atunci incepu sa-i fie frica cu adevarat. Ce avea sa se intample? Daca Max nu se linistea, ea ce va pati?
- De ce ma? De ce? Ce dracu' are ala si nu am eu?!
- Max...imi pare rau...
- Sa nu aud pareri de rau, stiu ca nu e asa. Lasand la o parte lamentarile groaznice de iubit inselat pe care le-ai putea auzi, mai bine trec la partea care vreau s-o auzi cu adevarat. E pentru a doua oara cand te prind ca ma inseli, si scapi basma curata. Altele care au indraznit sa si flirteze cu altii, s-au ars cu mine, si tu! Tu scapi basma curata! Incredibil! Nu pot nici macar sa ma apropii de tine, ca mi-e ca te ranesc! Cand dracu' am devenit atat de...atat de...
- Max... rosti fata apropiindu-se de el.
- Nu te apropia! Si asa de abia mai raspund de mine! Asta-seara, m-ai calcat in picioare in fata unui club intreg, printre care erau si cunoscuti de-ai mei...Ai maturat pe jos cu orgoliul si reputatia mea. Fi sigura ca o sa te doara si pe tine lucrul asta..O sa-ti rapesc ceva care e la fel de pretios pentru tine, cum a fost pentru mine... Si sper ca esti constienta de decizia pe care ai luat-o, faptul ca l-ai refuzat pe... ala. Ti-am dat ocazia sa alegi, ai ales. Pe mine. Asa ca fi pregatita sa suporti si consecintele acestei decizii. spuse brunetul privind-o in ochi.
- Am inteles. Sunt pregatita sa suport consecintele.
- Bun. Atunci dezbraca-te. Am suportat destul astea 6 saptamani doar saruturi si imbratisari false, si alea doar in fata celorlalti. De acum incolo vreau sa am o iubita cu acte in regula, cu toate costurile si beneficiile ei.
- Max!
- Ce? N-ai inteles? Trebuie sa-ti desenez, sau vrei sa te ajut? spuse acesta apropiindu-se de fata. Aceasta inghiti in sec, si inchise strans ochii...
" In fond, asta e ce am ales. "
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 04-10-2008, 12:36 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 04-10-2008, 08:00 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 18-10-2008, 10:14 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 12:37 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 06:59 PM