Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desire

Am un chef nebun de citit şi comentat ficuri în seara [ cred că dimineaţă ] asta ,aşa că iată-mă aterizată şi pe la ficul tau, sau ar trebui să spun ' ficul vostru' ? Eh, nervermind.
O să mentionez şi eu trei greşelute, deşi am mai vazut şi altele.. pe ici pe colo, le zic doar pe acestea [ mi-e prea leneeeeeeee ] :

accelerando-i - accelerandu-i

cu cu - este deajuns un singur ' cu '.

comparator - cumparator

Mda, ai mai mare grijă, sunt sigură că acestea sunt doar greşeli de tastare, so dacă vei fi mai atentă nu se vor mai repeta, dar desigur nimeni nu e perfect aşa că nu mă aştept să nu vad nicio greşeală; nu ar mai fi omenesc :]] [ what the fuxie I'm talking about!? ] So... actiunea este placută, îmi place şi descrierea şi dialogul dar ceva tot am de zis ... ai grabit actiunea, mi se pare că a fost cam prea tare. Puteai să mai bagi câteva detalii, să mai aduci în vorbă şi alte lucruri şi după să ne spui că s-au întâlnit... putea fi chiar în cel de-al doilea capitol. Heh, devin enervantă.. but chiar mi s-a parut că totul a fost aşa în grabă şi , oarecum, derutant, so give more attention to little details.
Then îmi place numele.. Neige, este atât de frumos [ numele ] cât şi semnificatia acestuia. Atât de multă puritate, cum zicea şi ' batrânul '. Uneori aveam impresia că ficul ar fi scris din perspectiva lui Neige [ naratiune la persoana I ] , asta înseamnă că m-a captivat povestea . Like it <3

Ce mai am de zis? Da, am vazut şi ceva greşeli de exprimare, dar îmi este mult prea lene să le mentionez; cred că au fost facute tot din neatentie, aşa că presupun că nu este nimic grav; dacă te vei uita peste capitol le vei zari tu însuti, aşa că este O.K. Then, sper să nu mai grabiti actiunea atât de tare, ca să pricep şi eu mai bine :]] [ sunt mai grea de cap la orele astea târzi ].
Aştept să vad urmatorul capitol... probabil scris din perspectiva altcuiva, aştept să vad cum vă descurcati împreună. Succes la scris!

[center]:bye:[/center]

Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vengeful desire MiraA 25 16.075 15-02-2012, 11:26 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Burning desire Red Baron 30 17.991 16-09-2011, 11:32 AM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Pure Desire ~ hiimera 6 5.435 11-03-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Juneko

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)