16-05-2009, 09:10 AM
1) Shikamaru! E de-a dreptu' genial!Faptu' ca e lenes in face si mai dragutz
xD << Vreau sa ma casatoresc cu o fata,nici prea frumoasa,nici prea urata,sa am doi copii,o fata si un baiat,si mor inaintea sotiei ... >>
prea tare xD
2)Kakashi ... puternic,dãstept,dragutz
... aparent indiferent si absent la ceea ce se petrece in jurul lui ... so cute!!! n_n
3)Kiba ... he looks ... so gooood xD imi place faptu' ca el si Akamaru sunt atat de ... atasati unul de altul ... i mean,lupta impreuna si sunt foarte apropiati n_n
4)Rock Lee
Arata cum arata,dar totusi are un suflet mare
... e ambitios si foarte muncitor xD nu-si lasa prietenii la greu [pe Sakura nici atat xDD]
5)Sasuke ... intr-o vreme Sasuke era no. 1 ... dar s-au duc vremurile lui de glorie xD ce pot sa zic ... e dragutz,puternic,arogant [nu e Naruto personajul meu favorit,dar nu-mi place cum se poarta cu el xD] in fine ...putin prea increzut ...but helãu!that's Sasuke Uchiha xD

2)Kakashi ... puternic,dãstept,dragutz

3)Kiba ... he looks ... so gooood xD imi place faptu' ca el si Akamaru sunt atat de ... atasati unul de altul ... i mean,lupta impreuna si sunt foarte apropiati n_n
4)Rock Lee

5)Sasuke ... intr-o vreme Sasuke era no. 1 ... dar s-au duc vremurile lui de glorie xD ce pot sa zic ... e dragutz,puternic,arogant [nu e Naruto personajul meu favorit,dar nu-mi place cum se poarta cu el xD] in fine ...putin prea increzut ...but helãu!that's Sasuke Uchiha xD