08-01-2008, 05:50 PM
sango si kagome sunt doua personalitati diferite,sango este o femeie in toata firea care a trecut prin multe greutati si nu s-a plans la nimeni,are un caracter mult prea puternic si infrunta orice ar fi,este foarte matura si are multa experienta in viata,in schimb kagome nu e decat o pustoaica care nu prea intelege multe lucruri din lumea demonica si nu are prea multa experienta dar pot sa spun ca e destul de puternica deoarece numai ea poate gasi giuvaieruri si poate trage cu sageata,anyway,imi plac amandoua deoarece sunt la fel de frumoase si bune la suflet^^
insa o aleg pe kagome deoarece e asa de inocenta si uneori neindemanatica nu prea intelege multe lucruri si e firesc la varsta ei,oricum imi place mult de ea deoarece tine la inuyasha cu adevarat si mereu este alaturi de el^^
insa o aleg pe kagome deoarece e asa de inocenta si uneori neindemanatica nu prea intelege multe lucruri si e firesc la varsta ei,oricum imi place mult de ea deoarece tine la inuyasha cu adevarat si mereu este alaturi de el^^
![[Imagine: 20080626090306.jpg]](http://i892.photobucket.com/albums/ac123/BiTCH_StAttUS/20080626090306.jpg)
Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..