10-05-2009, 12:01 PM
Pentru mine, cel mai urat anime care l-am vazut pana acum (si sunt 100% de acord cu metal) este Humanoid Kikaider.Doooamne ce porcarie.Grafica e mai mult decat jalnica..este..nici n-am cuvinte sa o descriu..absolut groaznica.
Kyoro chan nu mi se pare un anime asa oribil ( cu toate ca eu nu il suport absolut deloc).Adica nu m-as uita la el din proprie initiativa, insa nici nu-mi vine sa arunc tv-ul cand il aud ca incepe.Sa zicem ca este la limita..
Aaa si mai este unul..Level-c care este yaoi.Si asta este ingrozitor..o mare porcarie
Kyoro chan nu mi se pare un anime asa oribil ( cu toate ca eu nu il suport absolut deloc).Adica nu m-as uita la el din proprie initiativa, insa nici nu-mi vine sa arunc tv-ul cand il aud ca incepe.Sa zicem ca este la limita..
Aaa si mai este unul..Level-c care este yaoi.Si asta este ingrozitor..o mare porcarie

Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*