Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tabara iubirii

multumesc mult pentru comentarii...am venit cu nextu' si sper sa va placa.

Cap. 9 : ,, Sabia infernului’’

In cabinet, doctorul ii bandaja piciorul Sakurei.
- Asa, acum rana ta e dezinfectata si piciorul tau e bandajat, spuse doctorul. Nu este o rana grava, stai linistita. O sa-ti dau bandajul jos peste trei zile.
Neavand ce spune, adolescenta a scos doar un ,,bine’’ foarte incet. Rozalia a iesit din cabinet, unde, la usa acestuia statea pe o bancuta Shin. La vederea fetei, baiatul a intrebat-o cum se simte.
- Nu a fost cine stie ce rana, ii raspunse Sakura. Doctorul a spus ca imi va da bandajul jos peste trei zile.
- Si poti merge ? a zis Shin tot ingrijorat din cauza fetei.
- Normal ca da ! spuse rozalia si a inceput sa mearga spre dormitorul ei.
Desi mergea schiopatand, Sakura nu vroia sa o ajute Shin. Nu dorea sa-i dea sperante vegi. Se tot gandea unde putea fi Sasuke. ,, Oare nu e interesat de cum ma simt ?’’ gandea Sakura. ,, Oooff…normal ca nu e interesat de una ca mine. Am fost o proasta sa cred ca s-ar uita la o fata ca mine !’’ Ajunsa in dormitor, fata s-a trantit pe pat, gandindu-se la brunet. Dar daca stia unde se afla Sasuke si ce facea el, mai mult ca sigur nu s-ar fi indoit de iubirea fata de ea.
Imediat dupa ce Sasuke a lasat-o pe rozalie in cabinet, acesta a cautat-o pe Madison. Nu a gasit-o asa ca s-a asezat pe o banca afara. Madison, care venise din subsol, s-a aratat dupa 10 minute de cand brunetul statea pe banca. A trecut pe langa Sasuke, fara sa-I spuna nimic. Adolescentul a prins-o, spre nefericirea ei, de incheietura si s-a rastit la ea:
- Ai fi trebuit sa iei vorbele pe care ti le-am spus mai demult drept o avertizare !
- Si acum ce vrei ? Sa imi faci rau ? Ha ! Acum o sa ma tragi de par ?
Sasuke s-a enervat rau. A strans-o de incheietura pe fata, aceasta scotand un strigat de durere.
- Nu ma pune la incercare. Te-am avertizat sa nu te iei de Sakura, iar tu nu m-ai luat in serios.
Brunetul a strans-o si mai tare pe Madison. A impins-o pe aceasta in peretele rece al cabanei, tipand la ea:
- In viata mea nu am strivit gandaci ca tine. Dar stii cum se zice, toate au un inceput !
Brunetul i-a dat o palma grea lui Madison, iar fata a cazut pe iarba. Nimeni nu putea vedea gestul adolescentului, deoarece se aflau in spatele cabanei, la cativa pasi de intrarea in padure. Blonda si-a dus mana la nas, apoi la gura. Din fericire nu-i curgea sange.
- Sa dai intr-o fata…ce gest de nesimtit ! spuse fata pastrandu-si demnitatea.
- Tu nu esti o fata, i-a raspuns nervos Sasuke. Esti o vaca !
Brunetul a ridicat inca o data mana sa dea in blonda, insa, o voce striga de la o fereastra a cabanei :
- Sasuke, inceteaza !
Sasuke a recunoscut vocea calda a Sakurei si s-a calmat. A lasat linistit mana jos. Mereu vocea armonioasa a rozaliei il calma.
- Ai noroc de data asta, spuse Sasuke catre Madison, apoi s-a dus spre dormitorul lui.
Madison s-a uitat o clipa spre fereastra Sakurei, apoi s-a hotarat sa raporteze asta la organizatie. Era putin speriata de Sasuke acum, cand a vazut ca brunetului nu ii este teama sa dea in fete cand rozalia lui este in joc. In dormitorul ei, Sakurei ii venea sa sara de bucurie, daca nu avea piciorul ranit. In mintea ei, dansa conga in timp ce se gandea : ,, Lui Sasuke ii pasa de mine si a luat-o la bataie pe Madison, tot pentru mine ! Yupiii !’’
In timp ce unii dansau conga si unii raportau, brunetul cu ochii de onix se gandea : ,, Ce am ajuns sa fac pentru o fata…fata aia ma innebuneste pe zi ce trece.’’
Restul zilei aceleia a decurs linistit, la fel si noaptea. A doua zi si-a facut aparitia. In camera Sakurei, ea si Lily discutau despre ziua precedenta. Deodata, cineva a batut in usa. Curioase, cele doua au deschis usa, insa nu mai era nimeni. Probabil acel cineva batuse si apoi fugise. Inainte sa inchida usa, bruneta a zarit un plic negru. L-a luat de pe jos, citind cui ii era trimis. Era pentru Sakura. Lily i l-a dat rozaliei, iar ea l-a deschis. Cand a terminat de citit, adolescenta era toata alba ca varul, speriata la culme. Lily a citit si ea continutul si a ramas ca si Sakura… In scrisoare era scris :
,, Draga Sakura Haruno,
Daca vrei sa scapi cu viata din aceasta tabara, ai face bine sa faci ce-ti spunem. Iubitul tau tatic, a facut cea mai mare greseala din viata lui si poate chiar ultima daca nu ascultati de noi. Ne numim ,, Sabia infernului’’ si suntem o organizatie care cere razbunare pe familia Haruno, in special pe tatal tau, un cretin fara egal. Cerintele noastre sunt simple. In primul rand tatal tau ne va angaja din nou la casa lui de moda. Acesta este primul pas, iar celalalte cerinte le vom stabili in momentul in care suntem fata-n-fata cu tatal tau. Vom pleca inapoi la casa ta peste trei zile. Ora plecarii ti-o dam prin alta scrisoare. A, da…sa nu incerci sa fugi din tabara pentru ca nu poti scapa de noi.
Cu multa ura,
,,Sabia infernului’’ ‘’
Asa se incheia scrisoarea. Fetele erau speriate. Ingrozite mai bine zis…

Răspunsuri în acest subiect
Tabara iubirii - de angel_of_love - 17-04-2009, 09:01 PM
RE: Tabara iubirii - de Corina. - 18-04-2009, 11:42 AM
RE: Tabara iubirii - de Axxa.No.Way - 18-04-2009, 06:50 PM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 19-04-2009, 09:30 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 21-04-2009, 11:43 AM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 21-04-2009, 12:28 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 22-04-2009, 05:29 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 23-04-2009, 05:02 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 25-04-2009, 04:46 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 27-04-2009, 08:18 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 01-05-2009, 10:04 PM