08-05-2009, 12:13 PM
1. dupa parerea mea scoala e folositore deoarece daca nu era inventata nu aveam nimic din ceea ce avem azi..in schimb,invatamantul romanesc e aproape de pamant..nu stiu in tarile mai mici dacat romania ca nu prea le am cu chestiile de genul asta dar oricum pana acum asta e parerea mea
2. scoala mea e, din cate am auzit, cea mai buna din oras dintre cele gimnaziale..are termopane, usa de la intrare e cam de 5 cm grosime, avem mobila noua in toate clesele, camere de supravegheat pe holuri-cred ca sunt cam 3 sau 4 pe etaj- laboratoare super-dotate, televizoare in fiecare clasa, la lab de informatica avem calculatoare perfomrmante, aparate de gimnastica in sala de sprt-ma rog sala e cam mica- avem teren de handbal, basket si fotbal si 2 gradini, profesorii sunt printre cei mai buni si la ferestrele de la parter sunt bare..deci mie imi place scoala mea
3. materia preferata e pe loc1 engleza, pe loc2 desenul, iar pe loc3 romana(mai precis literatura)
2. scoala mea e, din cate am auzit, cea mai buna din oras dintre cele gimnaziale..are termopane, usa de la intrare e cam de 5 cm grosime, avem mobila noua in toate clesele, camere de supravegheat pe holuri-cred ca sunt cam 3 sau 4 pe etaj- laboratoare super-dotate, televizoare in fiecare clasa, la lab de informatica avem calculatoare perfomrmante, aparate de gimnastica in sala de sprt-ma rog sala e cam mica- avem teren de handbal, basket si fotbal si 2 gradini, profesorii sunt printre cei mai buni si la ferestrele de la parter sunt bare..deci mie imi place scoala mea
3. materia preferata e pe loc1 engleza, pe loc2 desenul, iar pe loc3 romana(mai precis literatura)
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
![[Imagine: hopeestheim.png]](http://img12.imageshack.us/img12/5134/hopeestheim.png)