Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

Well,scoala,cel mai odios loc.Si sa vedem,la scoala mea mai toti baietii se bat,se injura,isi dau palme etc,etc.Este o prostie scoala asta si nu mi se pare folositoare.Nu zic ca este asa rea,deoarece baietii de la 7b sunt foarte frumosi si draguti deci in concluzie e destul de faina.Dar profesorii si invatatorii ma scot din pepeni dese ori.Nu se pot controla.Cand nu le da salariul isi descara nervii pe noi si ne dau teste.Dar bine ca facem informatica cu o profa foarte buna.Ne lasa pe mess,pe net si asta facem toata ora.Ma bucur mult ca mai sunt si profesori draguti si buni,dar altii sunt niste nesimtiti.Anyway,nu imi place la nebunie scoala dar nu o urasc chiar asa de tare.Oricum scoala ne ajuta mult la dezvoltarea intelectului si a limbajului dar ma enerveaza ca tre' sa ma scol dimineata.Odata a trebuit sa merg sambata si duminica la scoala.Doamne,le-am facut capu calendar colegilor mei.Bine ca am in clasa colegi foarte amuzanti,altfel mas plictisi de moarte in ore.Colegii mei sunt de gasca si foarte simpatici.Totusi cand vine cineva nuo nu prea sunt ospitalieri,dar nici eu nu ma rup.

Scoala mea e frumoasa avand in vedere ca e cea mai buna din oras.Are 2 etaje si e mare.Sala de sport e nou renovata.Are si plasma.Are dusuri,chiuvete performante,vestiare cu cheita etc,etc.Nam ce zice...avem calculatoare,bai faine...si nu am ce comenta.

Materii preferate?Well ma pricep la geografie.Imi place mult geografia.Nu e greu sa inveti iar eu prind din clasa tot.Imi mai place si lb.romana.Ma pricep de minune la ex stiu sa citesc bine,iar odata am citit intr-o zi 18 carti recomandate de profa de rom.Imi mai place si informatica deoarece am o rpofa super.Mereu rade cu noi,ne lasa sa facem orice..si e foarte buna cu toti.Ei bine mai buna e cu clasa noastra dar asta e alta problema.

In concluzie scoala e super deoarece aici i-am cunoscut pe colegii mei care sunt de la Mondenii,parca,deoarece sunt foarte amuzanti.Asa am cunoscut scoala aceasta,pe baietii de la 7b si pe profesorii buni dar si rai.Ma bucur totusi ca exsista acest loc.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Scoala - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:59 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)