Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Steal the manga from the user above you

Tu stateai linistita si citeai manga, acolo in piramida. Eu eram acum fantoma, ptr ca yulobo m-a omorat cu Death Note-ul cand a furat revista manga de la mine.71 Eram o fantoma cam neastamparata care se plimba de colo-colo, ptr ca nu mai aveam acea revista manga foarte interesanta, iar fara ea nu-mi putam gasi linistea. Dar fiind fantoma aveam si avantaje. Acum puteam sa zbor repede prin toate colturile lumii si sa gasesc revista. Plimbandu-ma tot asa din tara in tara, din oras in oras, am ajuns si in Egipt. Si cum dintotdeauna mi-am dorit sa vizitez piramidele, am zis sa las putin cautarea deoparte si sa trec si pe acolo daca tot eram prin apropiere. Prima data am vrut sa vizitez piramida lui Kheops. Trec eu asa frumos si usor prin zid si ajung intr-o incapere. Acolo ce sa vad? Te vad pe tine citind acea revista manga pe care am pierdut-o cu ceva timp in urma. "In sfarsit am gasit revista!!", mi-am spus in gandul meu. Acum sa gasesc o metoda sa o fur de la tine. Daca tot eram fantoma, m-am hotarat sa ma folosesc de avantajele mele...de fantoma71 Asa ca m-am coborat frumos langa tine si ti-am soptit un mic "bOOO" la ureche. Te-ai speriat si ai inceput sa tipi. Credeai ca fantomele faraonului au venit sa te bantuie. Ai luat revista cu tine si ai vrut sa fugi afara. Dar in timp ce fugeai, eu ti-am pus o piedica si ti-am furat manga.19 Te uitai ingrozita cum revista a inceput sa zboare asa deodata prin fata ta si se indrapta spre un perete si a trecut prin el. Te-am sperita destul de tare incat sa fugi repede, tipand spre iesire ca "piramida e bantuita". Eu eram afara amuzandu-ma de sperietura ta si multumita ca in sfarsit am recuperat mult dorita revista manga. Am urcat cu ea pana in cer, unde i-am cerut Celui De Sus sa ma lase sa intru cu ea in Rai. Acolo m-am ascuns in cel mai linistit loc pe care l-am gasit si am chemat o armata intreaga de ingeri sa ma pazeasca. Apoi, dornica de lectura, am deschis in sfarsit revista manga si am inceput sa citesc de unde ramasesem.^^ 15
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Steal the manga from the user above you - de Lye - 08-09-2007, 09:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Guess the described user Lover 6 4.765 29-07-2009, 04:46 AM
Ultimul răspuns: Lye
  The next user killedhero 1 2.740 31-01-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: Mitzuke.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)