Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blue Water

De cand ma stiu am fost la fel ca cei pe care-i cunosteam: un baiat simplu, nu foarte istet dupa parerea profesorilor, in special aprofesoarei de franceza care era asemanata cu o curca de catre elevii ei datorita atitudinii intepate pe care o adopta cu toti cei la care nu avea vreun interes anumit si printre care ma numaram si eu.

Ai inceput cu o idee si ai terminat cu alta. Din prezentarea personajului ai dat-o pe atitudinea profei de fraceza, dupa care ai revenit in fraza a doua, ceea ce inseamna ca nu ti-ai pierdut ideea de tot. Era mai dragut sa termini descrierea,apoi sa zici de restul^^'
e mai simplu si nici nu risti sa incurci actiunile,verbele sau sa zapacesti cititorii:]

privirile rautacioase pe care le primeam din partea copiilor rautaciosi
ai repetat. Ai grija sa recitesti dupa ce scrii, asa observi greselile si repetitiile. Le poti inlocui cu diverse sinonime sau scurte descrieri, prin care sa reiasa aceeasi chestie,fara sa deranjeze pe cineva:P

-Ce te uiti asa ca la masini straine?
nu pica prea bine replica asta aici,desi inteleg faza cu limbajul asta relaxat

cat-decat-> cat-de-cat eventual

prosti-prostii

Insa numai aventurile ce le voi trai vor arata adevrul pe care il cautam acum.
eh, ai povestit totul undeva intr-un trecut apropiat,adica nu prea merge, ca povestesti din perspectiva unui personaj nu ca un autor omniscient :]

de idee nu prea am ce zice, dat fiind faptul ca ne-ai luat usor,cu prezentarile. As avea o idee,dar prefer sa vad cam ce se mai intampla si sa-mi formez o parere.
Descrie mai detaliat data viitoare :]

Răspunsuri în acest subiect
Blue Water - de aoixtenshi - 14-04-2009, 03:46 PM
RE: Blue Water - de Jigoku - 20-04-2009, 04:48 PM
RE: Blue Water - de Mabel - 20-04-2009, 06:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blue Amethyst (+18) Wolves 14 7.747 03-07-2011, 01:51 AM
Ultimul răspuns: alexutzy97
  Into the deep blue ocean hiimera 5 4.036 01-06-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Blue Butterfly Hope:) 2 3.618 23-12-2010, 12:55 PM