10-04-2009, 03:16 PM
Next: ce ai face daca cineva te-ar obliga sa te urci pe acoperisul unui bloc de 20 de etaje si te-ar forta sa alegi intre: sari de buna voie sau te arunca persoana respectiva?
I-as zice sa ma impinga el/ea cand ajung la 1000.Si m-as apuca sa numar.........pana cand ajng la 999.Acel cineva ar fi adormit.....LOL
As incercva sa scap dar sa-r trezi si i-as zice ca mi-am pierdut sirul si iar as lua-o de la inceput 1, 2
.Ma rog cand ajung la 999 ii zic:
-Auzi sti ce hai arunca-ma ca ma doare gura de la atata numarat.!!!
Si Acel cnv
ar zice:
-M-ai cam plictisit! Hai ca te las pe tine cu numaratorile tale...
Si as scapa!
Sau:
M-as arunca singura.Aerul prin par,senzatie de zbor,M-as bucura ultra tare de asta.M-as uita la tacanitul ala care m-a urcat pe bloc si i-as face in ciuda.As vedea un tsunamii in spatele lui.Eu macar mor repede starcita...fara simturi!Dar ala saracu!!!Ar fi simtit senzatia aia de inec insuportatbila:p
ME next:
Ce-ai face daca ai sari cu parasuta in jungla?
I-as zice sa ma impinga el/ea cand ajung la 1000.Si m-as apuca sa numar.........pana cand ajng la 999.Acel cineva ar fi adormit.....LOL
As incercva sa scap dar sa-r trezi si i-as zice ca mi-am pierdut sirul si iar as lua-o de la inceput 1, 2
.Ma rog cand ajung la 999 ii zic:
-Auzi sti ce hai arunca-ma ca ma doare gura de la atata numarat.!!!
Si Acel cnv
ar zice:
-M-ai cam plictisit! Hai ca te las pe tine cu numaratorile tale...
Si as scapa!
Sau:
M-as arunca singura.Aerul prin par,senzatie de zbor,M-as bucura ultra tare de asta.M-as uita la tacanitul ala care m-a urcat pe bloc si i-as face in ciuda.As vedea un tsunamii in spatele lui.Eu macar mor repede starcita...fara simturi!Dar ala saracu!!!Ar fi simtit senzatia aia de inec insuportatbila:p
ME next:
Ce-ai face daca ai sari cu parasuta in jungla?