08-03-2009, 05:41 PM
ok vrei critica asculta aici la mine eu dak pun mana pe yuzi il decapitez il tai si cum potzi spune k a aleso pe roscara si nu pot accepta ca asa e viata deci vezi ce te bat pe mess am inceput sa plang:(( glumeam nu te bat dar meritzi ...sincer nu prea imi pica mie bine larry dar acu sa spunem k pot sa spun k imi e simapticutz...saracu ren:( saracutzu cat de mult il inteleg cred k l-a durut asa tare.....si yuzi te omor totusi eu vroiam k ren si yuzi=love dar nah..nu tot se face cum vreau eu.....imi place cum se dezvolta lucrurile si deabea astept sa vad ce ai tu in capusor si cu ce ma mai surprinzii data care vine....poate faci ceva rau k o patzesti cu mine...si ai grija de ren e asa asa asa dragutz si firav....vezi ce faci cu "brutele"alea doua( ma refer la yuzi ,raul,si la larry) a si cred k mosneagu de tata a lui yuzi e multumit ticalosu iuuuu....:(((( astept nexu cat ma curand sa aflut ce se intampla k dak ma mai tii multe pe jar eu mor.......tocmai de 8 martie ai facut si u un capitol asa trist pt mine si poate asa fezel pt ren...si larry...sper ca ai inteles ceva din comul meu:D:D
Succes si bafta in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!
Succes si bafta in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria