28-02-2009, 12:44 AM
Eh
asta imi aduce aminte de prima mea vizita la dentist
Am ajuns in fata usii de la cabinet, am intrat si m-am asezat pe scaun si am asteptat sa iasa mama. Curioasa din fire, m-am apropiat si am deschis usa, iar cand am vazut toate fiarele alea ce i le baga in gura mi s-a facut rau X_x apoi a trebui sa ma pun eu pe scaun >.>" m-am asezat, iar dupa doua minute am inceput sa tip si am fugit acasa
mama m-a strigat, dar eu... nimic... m-am dus si dusa am fost 
Cat de des va spalati pe dinti? - de doua ori pe zi
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? - nu am avut probleme cu cariile [ decat o singura data si aia a fost pana cand m-a durut de nu am mai putut ._. ]
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? - habar nu am... ala la care m-a dus mama
Cate plombe aveti? Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? - o singura plomba si trebuie sa fac programare
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? - nu mi-a anesteziat`o
Cate carii aveti? - nu am
I think so >.<"
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? - nu
acum aflu
Cand v-ati dus la dentist ultima data? - acum un an
Cand v-ati dus la dentist prima data? - la 12 ani
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? - daca am problema, da
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )? - nu
Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? - nu am
Va e frica de dentist? - imi era si acum imi e
dar s-a obisnuit doctora cu mine

Cat de des va spalati pe dinti? - de doua ori pe zi
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? - nu am avut probleme cu cariile [ decat o singura data si aia a fost pana cand m-a durut de nu am mai putut ._. ]
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? - habar nu am... ala la care m-a dus mama
Cate plombe aveti? Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? - o singura plomba si trebuie sa fac programare
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? - nu mi-a anesteziat`o
Cate carii aveti? - nu am

Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? - nu

Cand v-ati dus la dentist ultima data? - acum un an
Cand v-ati dus la dentist prima data? - la 12 ani
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? - daca am problema, da
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )? - nu

Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? - nu am
Va e frica de dentist? - imi era si acum imi e

I'm not insulting you. I'm describing you.