21-01-2009, 04:15 PM 

Omg...am murit de ras  )) si eu care credeam ca sunt singura care pateste chestii de genu o.O.Eu una sunt obligata sa merg cu autobuzul la liceu >____< si pot spune ca dau numai peste ciudati si retarzi o.O.Am patit destule
)) si eu care credeam ca sunt singura care pateste chestii de genu o.O.Eu una sunt obligata sa merg cu autobuzul la liceu >____< si pot spune ca dau numai peste ciudati si retarzi o.O.Am patit destule  si trebuie sa va povestesc pentru ca nu ma pot abtine.
 si trebuie sa va povestesc pentru ca nu ma pot abtine.
Una dintre faze a fost chiar ieri cand ma intorceam de la scoala.Eram in statie cu coleguta mea si asteptam infrigurate autobuzul ala care vine odata la 20 de minute O_O"".Ce sa vezi...autobuzul vine,dupa ce ca era si aglomerat,oamenii din statie mai erau si disperati.Pleaca autobuzul,opreste la 3 statii,iar la a4a se urca una care se ia de mine sa imi zica ca: auzi da nu poti sa iti dai si tu ghiozdanul asta jos,am ramas o.O si i-am zis: auzi da nu vrei sa il las in statie si sa pun pe el un biletel pe care sa scrie adresa si un "te implor du-ma acasa"?.Vazand ca nu i-a mers cu mine,a trecut prin spatele meu,mi-a dat un ditamai ghiontu *i l-am dat si eu * si a comentat iar: cat tupeu pe tinerii din ziua de azi,da eu pe de alta parte: cata nesimtire pe adultii din ziua de azi
* si a comentat iar: cat tupeu pe tinerii din ziua de azi,da eu pe de alta parte: cata nesimtire pe adultii din ziua de azi  .Tin sa specific ca avea in jur de 30 si cv -_-'',oricum...o scrantita total
.Tin sa specific ca avea in jur de 30 si cv -_-'',oricum...o scrantita total 
Alta faza a fost cand ma duceam la liceu.Eu vorbeam cu coleguta mea nu stiu ce si aud deodata una care incepe sa se certe cu jumate din masina.Vocea mi s-a parut cunoscuta si imediat mi-am dat seama ca era o vecina din blocul meu XD.Am inceput sa ma ingrozesc -_-''',nu imi venea sa cred ca am niste vecine asa de...d'uh >_<#.Pana la urma a coborat,dar incepuse sa gesticuleze.Ei bine...atunci am dat-o intr-un ras molipsitor ,a fost prea..penibila faza.
,a fost prea..penibila faza.
Altadata tin minte ca ma intorceam de la liceu,tot cu coleguta mea si...in masina ne trezim cu niste specimene de baieti -_-''.Astia doi ne considerau emo si ne-am intrebat ce muzica ascultam ,avand in vedere ca atat ea,cat si eu ascultam muzica rock in casti,dragutii cocalari s-au gandit sa puna niste manele
,avand in vedere ca atat ea,cat si eu ascultam muzica rock in casti,dragutii cocalari s-au gandit sa puna niste manele  .I-am ignorat...dar tot se dadeau in figuri pe langa noi pana ne-am luat de ei si i-am intrebat daca nu au altceva de facut.Ajung eu in statie la mine,cobor si coboara si unu din aia dupa mine.Heh...faza dura a fost ca mi-a tinut companie pana acasa O___________O"""
.I-am ignorat...dar tot se dadeau in figuri pe langa noi pana ne-am luat de ei si i-am intrebat daca nu au altceva de facut.Ajung eu in statie la mine,cobor si coboara si unu din aia dupa mine.Heh...faza dura a fost ca mi-a tinut companie pana acasa O___________O"""  ))))))).Ehh...despartirea a fost una draguta,injuraturi ca la carte si un sut undeva
))))))).Ehh...despartirea a fost una draguta,injuraturi ca la carte si un sut undeva 
Concluzia?Transportul in comun din Romania sucks for real -_-'''

)) si eu care credeam ca sunt singura care pateste chestii de genu o.O.Eu una sunt obligata sa merg cu autobuzul la liceu >____< si pot spune ca dau numai peste ciudati si retarzi o.O.Am patit destule
)) si eu care credeam ca sunt singura care pateste chestii de genu o.O.Eu una sunt obligata sa merg cu autobuzul la liceu >____< si pot spune ca dau numai peste ciudati si retarzi o.O.Am patit destule  si trebuie sa va povestesc pentru ca nu ma pot abtine.
 si trebuie sa va povestesc pentru ca nu ma pot abtine.Una dintre faze a fost chiar ieri cand ma intorceam de la scoala.Eram in statie cu coleguta mea si asteptam infrigurate autobuzul ala care vine odata la 20 de minute O_O"".Ce sa vezi...autobuzul vine,dupa ce ca era si aglomerat,oamenii din statie mai erau si disperati.Pleaca autobuzul,opreste la 3 statii,iar la a4a se urca una care se ia de mine sa imi zica ca: auzi da nu poti sa iti dai si tu ghiozdanul asta jos,am ramas o.O si i-am zis: auzi da nu vrei sa il las in statie si sa pun pe el un biletel pe care sa scrie adresa si un "te implor du-ma acasa"?.Vazand ca nu i-a mers cu mine,a trecut prin spatele meu,mi-a dat un ditamai ghiontu *i l-am dat si eu
 * si a comentat iar: cat tupeu pe tinerii din ziua de azi,da eu pe de alta parte: cata nesimtire pe adultii din ziua de azi
* si a comentat iar: cat tupeu pe tinerii din ziua de azi,da eu pe de alta parte: cata nesimtire pe adultii din ziua de azi  .Tin sa specific ca avea in jur de 30 si cv -_-'',oricum...o scrantita total
.Tin sa specific ca avea in jur de 30 si cv -_-'',oricum...o scrantita total 
Alta faza a fost cand ma duceam la liceu.Eu vorbeam cu coleguta mea nu stiu ce si aud deodata una care incepe sa se certe cu jumate din masina.Vocea mi s-a parut cunoscuta si imediat mi-am dat seama ca era o vecina din blocul meu XD.Am inceput sa ma ingrozesc -_-''',nu imi venea sa cred ca am niste vecine asa de...d'uh >_<#.Pana la urma a coborat,dar incepuse sa gesticuleze.Ei bine...atunci am dat-o intr-un ras molipsitor
 ,a fost prea..penibila faza.
,a fost prea..penibila faza.Altadata tin minte ca ma intorceam de la liceu,tot cu coleguta mea si...in masina ne trezim cu niste specimene de baieti -_-''.Astia doi ne considerau emo si ne-am intrebat ce muzica ascultam
 ,avand in vedere ca atat ea,cat si eu ascultam muzica rock in casti,dragutii cocalari s-au gandit sa puna niste manele
,avand in vedere ca atat ea,cat si eu ascultam muzica rock in casti,dragutii cocalari s-au gandit sa puna niste manele  .I-am ignorat...dar tot se dadeau in figuri pe langa noi pana ne-am luat de ei si i-am intrebat daca nu au altceva de facut.Ajung eu in statie la mine,cobor si coboara si unu din aia dupa mine.Heh...faza dura a fost ca mi-a tinut companie pana acasa O___________O"""
.I-am ignorat...dar tot se dadeau in figuri pe langa noi pana ne-am luat de ei si i-am intrebat daca nu au altceva de facut.Ajung eu in statie la mine,cobor si coboara si unu din aia dupa mine.Heh...faza dura a fost ca mi-a tinut companie pana acasa O___________O"""  ))))))).Ehh...despartirea a fost una draguta,injuraturi ca la carte si un sut undeva
))))))).Ehh...despartirea a fost una draguta,injuraturi ca la carte si un sut undeva 
Concluzia?Transportul in comun din Romania sucks for real -_-'''