11-01-2009, 02:23 PM 

Omigawd 
Deci,citindu-va posturile mi-a trecut pofta de mancare ftw
 ftw
Incepusem sa cred ca numai la mine in oras sunt oameni terminati dar deh, vad ca si voi aveti din-aia prin autobuze.:[
So, yeah, i fkin hate iiiiit . Damn,mai bine merg cu bicicleta si dau la pedala pana imi ingheata organele reproducatoare ,macar stiu ca nu ii simt respiratia babei de alaturi sau nu estimez cand s-a spalat ultima oara tiganul de alaturi.
Uhm, ultima data cand am luat autobuzul , a intrat desigur si o hoarda de puradei , si cand ma pun si eu mai comfortabil [In picioare desigur, caci scaunele erau ocupate deja de hoaste] ,incepe unu:
"Deschide uuuuuuuuuuusa crestineeeee" ..si un om i-a zis ca daca deschide usa o sa cada din autobuz , dar el tot a continuat 

Apoi, au vazut ca nu primesc bani, au inceput sa inventeze colinde :
'Umblaaaa-n jos siii umblaaaa-n suuus...Dar dup-aia a obosiiiit"
WTF ,copile, ai gresit partitura.
Si faza nasoala e ca noi chiar platim pentru chestia asta mai rau, vorba lu' mitz' platim din ce in ce mai mult.
 mai rau, vorba lu' mitz' platim din ce in ce mai mult.
Ca sa nu mai zic de amenzi Unii controlori...real sons of bitches -.-
 Unii controlori...real sons of bitches -.-  
Vechea scoala era langa o statie, si l-a luat un coleg pe un controlor cu o doza goala de suc in cap ... ce scandal a facut xDDD
 xDDD 
Deci, ce sa mai zici...putoare imensa ,inghesuiala,niste colinde, daca ai noroc si o manea sau daca nu, venerabilul
 sau daca nu, venerabilul 
'Da nene siiii mie-o mieeeee s-ai norooc si bucuuurieee ..." [mai stiu si mai incolo,daca vreti va cant
 ]
] 
So,mai bine mereti pe jos, cu bita,sau stati naibii acasa cya!
 cya!

Deci,citindu-va posturile mi-a trecut pofta de mancare
 ftw
 ftwIncepusem sa cred ca numai la mine in oras sunt oameni terminati dar deh, vad ca si voi aveti din-aia prin autobuze.:[
So, yeah, i fkin hate iiiiit . Damn,mai bine merg cu bicicleta si dau la pedala pana imi ingheata organele reproducatoare ,macar stiu ca nu ii simt respiratia babei de alaturi sau nu estimez cand s-a spalat ultima oara tiganul de alaturi.
Uhm, ultima data cand am luat autobuzul , a intrat desigur si o hoarda de puradei , si cand ma pun si eu mai comfortabil [In picioare desigur, caci scaunele erau ocupate deja de hoaste] ,incepe unu:
"Deschide uuuuuuuuuuusa crestineeeee" ..si un om i-a zis ca daca deschide usa o sa cada din autobuz , dar el tot a continuat

Apoi, au vazut ca nu primesc bani, au inceput sa inventeze colinde :
'Umblaaaa-n jos siii umblaaaa-n suuus...Dar dup-aia a obosiiiit"
WTF ,copile, ai gresit partitura.
Si faza nasoala e ca noi chiar platim pentru chestia asta
 mai rau, vorba lu' mitz' platim din ce in ce mai mult.
 mai rau, vorba lu' mitz' platim din ce in ce mai mult.Ca sa nu mai zic de amenzi
 Unii controlori...real sons of bitches -.-
 Unii controlori...real sons of bitches -.-  Vechea scoala era langa o statie, si l-a luat un coleg pe un controlor cu o doza goala de suc in cap ... ce scandal a facut
 xDDD
 xDDD Deci, ce sa mai zici...putoare imensa ,inghesuiala,niste colinde, daca ai noroc si o manea
 sau daca nu, venerabilul
 sau daca nu, venerabilul 'Da nene siiii mie-o mieeeee s-ai norooc si bucuuurieee ..." [mai stiu si mai incolo,daca vreti va cant

]
] So,mai bine mereti pe jos, cu bita,sau stati naibii acasa
 cya!
 cya!

![[Imagine: faireh.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/faireh.png)