09-01-2009, 08:42 PM 

porecle  porecle am mai multe ... la multe nu le prea inteleg originea ... da asta este
 porecle am mai multe ... la multe nu le prea inteleg originea ... da asta este 
deci:
issa - asa imi spun prietenii foarte apropiati... cand eram mami mica nu puteam sa zic Larisa si ziceam Issa... varamea o inceput sa imi zica asa... si ce ceva vreme asa mi se spune.
rusnaca - bunicu imi zice asa cica am nume de rusoaica
 cica am nume de rusoaica
zmeoaica - tot bunicu ~ pt ca am zburat cu avionul si cu parasuta... si spune ca am zburat prea mult si imi zice si asa ~
 pt ca am zburat cu avionul si cu parasuta... si spune ca am zburat prea mult si imi zice si asa ~
larisu - asa imi spune profu de mate... si asa imi spun si colegii
satana - porecla care o urasc cel mai mult... pentru ca is metalista colegii ma considera satanista si imi zic si asa..
si ultima porecla pe care am primit-o... chiar azi am primit-o ...
este... este ... este ...
snitzi da nume de capra... nush dc io venit la o colega sa imi spuna asa
 da nume de capra... nush dc io venit la o colega sa imi spuna asa  

deci:
issa - asa imi spun prietenii foarte apropiati... cand eram mami mica nu puteam sa zic Larisa si ziceam Issa... varamea o inceput sa imi zica asa... si ce ceva vreme asa mi se spune.
rusnaca - bunicu imi zice asa
 cica am nume de rusoaica
 cica am nume de rusoaicazmeoaica - tot bunicu ~
 pt ca am zburat cu avionul si cu parasuta... si spune ca am zburat prea mult si imi zice si asa ~
larisu - asa imi spune profu de mate... si asa imi spun si colegii
satana - porecla care o urasc cel mai mult... pentru ca is metalista colegii ma considera satanista si imi zic si asa..
si ultima porecla pe care am primit-o... chiar azi am primit-o ...

este... este ... este ...
snitzi
	![[Imagine: 20080626090306.jpg]](http://i892.photobucket.com/albums/ac123/BiTCH_StAttUS/20080626090306.jpg)
Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..

![[Imagine: dc84543.png]](http://public4.tektek.org/img/av/0812/d24/1027/dc84543.png)