Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

poveste Naruto

multumesc de incurajari si de critici(cu care nu sunt obisnuita si nu stiu de ce ma descurajeaza) asa ca voi continua

Capitolul 3:NaruHina ia nastere

Naruto si Hinata au fost foarte afectati dupa bal. Acum trebuiau sa prinda curaj pentru a unul dintre ei sa faca primul pas. Nici Naruto nu era gata pentru o relatie chiar daca mereu era plin de el.
Hinata hotara sa incerce sa faca primul pas. Cumpara un cadou mic pe care scria un mesaj. Se gandea sa il dea lui Naruto prima data cand il vede. Totusi, simtea ca nu prea poate sa faca asta. Numai cand aude ca este aici se inroseste, dar sa ii dea un cadou. Dar nu putea nici sa ii lase cadoul la usa ca poate Naruto va crede ca este de la Sakura si astfel nu face nimic. Sa il arunce de la dinsanta...nu ca poate credea ca a cazut din cer. Sa se furiseze noaptea in camera lui si sa ii puna cadoul pe masa...tot nu este bine ca poate dimineata o sa strige in gura mare cine i-a dat cadoul. Dupa toate ideile care le-a avut, la toate a gasit un motiv pentru a nu fi bune. Deci cea mai buna cale este sa il dea fata in fata cu propriile maini.
Intre timp, Naruto reusi sa se trezeasca pentru ca nu prea a putut dormi. Toata noaptea se gandi la vorbele Hinatei. Nu prea vroia sa fie impreuna cu Hinata dar ea era o fata draguta care putea face pe oricine sa isi schimbe parerea. Doar cateva cuvinte spuse potrivit si la momentul potrivit l-au facut pe blond sa se gandeasca incontinuu la persoana care le-a rostit. Dar cum putea sa se comporte cu ea astfel incat sa se apropie mai mult? El nu a fost indragostit niciodata..bine doar de Sakura dar a realizat ca dragostea pentru ea a fost doar o obsesie. Acum poate afla ce este dragostea adevarata. Dar cum de nu si-a dat seama pana acum, era atat de evident cat de mult tinea Hinata la el. Nu avea idei cum sa ii demonstreze Hinatei ca si-a dat seama ce simte pentru el. Se hotara sa mearga la lac pentru asi limpezi gandurile.
Naruto ajunse la lac. Se aseza sub un copac de la marginea lacului. Vantul sufla lin si aduse in palma lui Naruto o floare. Acea floare era o violeta, preferata Hinatei. Dupa cateva minute isi facu aparitia Hinata care a venit si ea pentru a-si limpezi gandurile. Cand il vazu pe Naruto se inrosi.
*Nu credeam ca il voi intalni atat de repede.*
^Iar ti-ai pierdut curajul?^
-Cine a spus asta?
^Sunt vocea ta interioara.^
-Serios. Nu mai spune.
^Ba spun. Am venit sa te incurajez ca acum in ultimul moment nu mai ai curaj nici sa faci inca un pas spre el!^
-Si ce ar trebui sa fac?
^Deci, de cand il cunosti pe Naruto visezi la momentul in care sa ii spui ca il iubesti, dar acum vrei sa renunti la acest vis?^
-Parca da, parca nu...ce ar trebui sa fac?
^Sa faci niste pasi pana ajungi la locul un sta Naruto si sa ii dai cadoul. Greu?^
-Greu nu este dar este emotionant.
^Atunci ce mai astepti? Este timpul sa demonstrezi ca poti face si ceva care tine de curaj!^
-Bine, ma duc!
Hinata facu un pas, si inca unul. Primi pasi ii facu cu timiditate dar a inceput sa apese din ce in ce mai tare. Niciodata nu a fost atat de hotarata. Scoase micul cadou din buzunar si incepu sa il strand din ce in ce mai tare la piept. Dupa niciun minu de mers ajunse la locul unde era Naruto.
-Bbbbu...bubb...buna Naruto! fata nu putea nici sa lege doua cuvinte bine.
-Oh, buna Hinata! spuse acesta cu putin rosu in obraji.
-Stii...de mult timp vreau sa iti spun ceva....
^Spune-i o data Hinata!^ spuse vocea interioara a Hinatei.
-...nu prea pot sa iti spun acel lucru asa ca mai bine las asta sa vorbeasca pentru mine.
Hinata ii dadu blondului cadoul. Acesta vazu eticheta mica pe care scria cea mai frumoasa propozitie din lume: Te iubesc!
-Hinata, pot sa iti dau ceva?
-Ssss..sigur.
Atunci Naruto o lua brusc de talie si o saruta.
*Deci asa este sa saruti. Dar nu sa saruti un baiat.* gandi Naruto.
Sarutul acela era atat de frumos de parca toate sentimentele erau adunate acolo. Naruto o lua in brate pe Hinata si o facu sa isi lipeasca tot corpul de al lui. Era prea frumos pentru al intrerupe, dar s-au oprit pentru ca aproape ramasera fara aer.
-De ce nu mi-ai spus pana acum ca ma iubesti? spuse Naruto.
-Am observat cum te uitai la Sakura si...
-Am realizat ca ce simteam pentru Sakura a fost doar o obsesie. Tu ma iubesti cu adevarat.
Cei doi ramase-ra pe lac imbratisati si din cand in cand furand cate un sarut.

sper ca v-a placut :)
un an nou fericit !

Răspunsuri în acest subiect
poveste Naruto - de BlueGum - 29-12-2008, 10:09 PM
RE: poveste Naruto - de O@n@ - 30-12-2008, 12:02 AM
RE: poveste Naruto - de Flash - 30-12-2008, 10:27 AM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 30-12-2008, 11:08 AM
RE: poveste Naruto - de starnight - 31-12-2008, 06:47 PM
RE: poveste Naruto - de Nidryne - 31-12-2008, 06:51 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 31-12-2008, 10:20 PM
RE: poveste Naruto - de Kali?! - 01-01-2009, 07:50 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 02-01-2009, 11:17 PM