Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Why can't a girl fight with love???

In sfarsit o continuare. Stiu ca am mult dialog si cateva repetitii, dar unele chiar au fost inevitabile. La dialog, promit ca o sa ma revansez capitolul viitor cu mai multa naratiune si descriere. Sper...In fine, enjoy!

In gara, doi studenti asteptau nerabdatori sosirea trenului.
- Hei Mark, cand ziceai ca ajung trenurile?
- Trenul lui Tara ajunge pe la 13:05, iar trenul lui Maggie ajunge cam in acelasi timp.
- Amice, joci pe doua fronturi! spuse brunetul razand
- Eric, ce doua fronturi! Intr-unu' vine sor'mea, in celalalt vine gagica'mea!
- Daa...Si ia spune-mi, arata bine sor'ta? Cred ca arata bestial din moment ce ai chemat-o sa-ti fie model...
- Stiu la ce te gandesti, si te avertizez: sa nu te dai la ea, ca ajungi pe patul de spital!
- De ce nu? Ma bati tu?
- Inainte sa pun eu mana pe tine, sor'mea te rupe de o mie de ori. Ti-am mai spus ca e luptatoare profesionista!
- Haha! Bine. Atunci ma multumesc cu amica ei. Si ea trebuie sa fie o bunaciune...
- Te-as sfatui sa nu te apropii nici de ea.
- De ce? Ai vreun interes aparte pt ea? Vrei sa-i pui cornite lui Maggie?
- Daca te iei de ea, e acelasi lucru ca si cum te-ai lua de sor'mea. Ia-te de Misa sau de Tara, si in ambele cazuri sor'mea iti va face felul!
- Tsk tsk! Ce familie mai ai si tu! Sor'ta luptatoare profesionista, maicata avocata, tac'tu fotograf profesionist, si tu designer! Da' stiu ca va pastrati afacerea familiei!
Roscatul vroia sa-i dea replica amicului sau, dar fu intrerupt de sunetul scos de trenul abia sosit in gara. Din vagon isi facura aparitia si cele doua adolescente, vizibil incantate ca in sfarsit au ajuns la destinatie. Geamantanele era tarate cu putere de fata printre ceilalti calatori, pe cand amica sa mergea timid pe langa aceasta. Cand ii vazu pe cei doi baieti, incepu sa le faca cu mana haotic, iar fata ii radia. Cand se apropiara de ei, bruneta zbura direct in bratele tanarului, fericita ca in sfarsit il revedea. Spre deosebire de ea, prietena sa se apropie in liniste de grup, nescotand un sunet.
- Misa! Cat ma bucur sa te vad! spuse el imbratisand-o puternic.
- Si eu! spuse aceasta raspunzandu-i la imbratisare.
Studentul se dezlipi de Misa, luandu-si sora in brate. Era foarte fericit ca o revedea, dupa atata timp. Dar roscata statea nemiscata, murmurand ceva neinteles de nimeni.
- Ce spune? intreba Eric curios.
- Am spus sa-ti iei mainile de pe mine! spuse aceasta iritata.
- Sis' , ce-i cu tine? Sunt eu, Mark, fratele tau!
- Fratele meu care m-a obligat prin mijloace indirecte sa-mi petrec vacanta fataindu-ma pe o pasarela nenorocita! Asta e frate'miu!
- Hei, nu vorbi asa de Mark! O fi el cum o fi, dar pana la urma nici tu nu mori daca faci asta pentru el! se rasti Eric.
Tara era foarte nervoasa de situatia in care se afla, iar vorbele brunetului nu faceau decat sa inrautateasca starea ei. Era fericita ca a ajuns, era fericita ca-si revedea fratele, dar era suparata pe el! Simtea ca a invitat-o doar pentru munca, si nu pentru ca ii ducea dorul...Vroia sa il imbratiseze, sa-i spuna cat de mult i-a lipsit, dar orgoliul ii era prea mare. Nu se simtea in largul ei, vroia sa plece cat mai departe, atat de departe incat si gandurile ei sa ramana in urma.
Mark o citi din priviri, si o lua din nou in brate.
- Prostuto, mi-a fost atat de dor de tine, si tu! Sa nu crezi ca o sa te exploatez la munca, am vrut doar sa petrec o saptamana cu sora mea departe de observatiile mamei! ii sopti acesta. Micuta ii raspunse la imbratisare, soptindu-i un " Mi-a fost dor de tine ". Isi baga nasul in geaca fratelui sau, inspirand adanc. Parfumul " Dunhill X-Centric " ii invada simturile, facand-o sa-si arate zambetul de copil inocent pe care si-l arata atat de rar...Era fericita! In sfarsit scapase de acel gand negru pe care il avuse inca de cand fratele ei o sunase. In sfarsit putea sa-l imbratiseze cu adevarat! Si o saptamana impreuna cu el, departe de familie...ce putea sa-si doreasca mai mult?! Munca i se parea acum un chilipir pe langa momentele minunate pe care le vor petrece. Deja avea mii de idei: vroia sa viziteze, sa manance, sa se plimbe prin parcuri, sa se distreze in cluburi, sa petreaca momente de neuitat! Vroia sa traiasca clipa la maxim, si in acel moment nimeni si nimic nu parea ca-i va sta in cale!
- Mark! se auzi o voce din spatele grupului. Roscatul o lasa din brate pe surioara sa, indreptandu-se cu pasi grabiti spre o studenta tanara, care ii sari in brate. O saruta apasat dupa care ii lua bagajul si se reintoarse la grup.
- Tara, Misa, v-o prezint pe Maggie, iubita mea! spuse acesta radiind de fericire.
- Buna fetelor! Ma bucur sa va cunosc! Mark mi-a vorbit atatea despre voi! In special despre tine, Tara. spuse fata intinzandu-i mana roscatei. Adolescanta se uita cu dispret aceasta, masurand-o din priviri. Nu era o fata prea inalta, ajungandu-i putin peste umar lui Mark. Parul ii incadra fata minuscula aproape perfect, ajungandu-i pana la umeri. Nu era genul de fata usuratica, si acest lucru se observa. Avea o geaca de piele maronie, iar pe dedesubt i se observa gulerul camasii. Ochii ii erau partial ascunsi de perechea de ochelari pe care ii purta, acest lucru dadandu-i un aer de fata constiincioasa.
- Mda. spuse aceasta strangandu-i mana putin cam tare studentei, pana aceasta scoase un scancet. Ooh, scuza-ma, nu stiu sa-mi controlez puterea! spuse aceasta razand zgomotos. Toti ceilalti se uitau uimiti la adolescenta, era clar ca a facut-o intentionat! Nu o placea pe bruneta, si nu se sfia sa-i arate acest lucru. Privirea ei era infricosatoare, gata sa omoare!
- Si eu sunt Eric, prietenul lui Mark! spuse dintr-o data tanarul, incercand sa salveze situatia.
Grupul o lua din loc, indreptandu-se spre apartamentul lui Mark. In masina era cald si bine, iar cum roscata era obosita dupa drum, atipi pe umarul Misei. Se trezi intr-un pat de doua persoane, invelita si imbratisata. Se intoarse, si observa ca era fratele ei cel care o tinea in brate. Se sustrase incet, dar fu trantita inapoi de o mana puternica care incepu sa o gadile.
- Credeai ca scapi de arma mea ultra secreta? Megalo-gadiliciul nu iarta pe nimeni! spuse acesta razand. Tara incepu sa rada si sa tipe, incercand sa scape de "arma" fratelui sau. Se gadila foarte usor, si era slaba in fata fratelui sau.
- Vad ca v-ati trezit! Masa e gata! spuse Maggie care tocmai intra acompaniata de Misa si Eric.
Se mutara in bucatarie, de unde venea un miros divin. Masa arata excelent de bine, avand tot ce-ti puteai dori, de la aperitive si salate, pana la fripturi si desert. Intr-adevar, iubita roscatului stia ce stia in bucatarie, nu era o sclifosita ca toate celelalte fete de varsta ei, care daca ar fi intrat intr-o bucatarie nu le-ar mai fi scos decat pompierii! Dar daca toti ceilalti ramasesera cu gura cascata, micuta rebela nu era deloc impresionata. Se aseza la masa, si in timp ce toti ceilalti mancau de zor cu pofta, ea se juca cu furculita in farfurie.
- Tara, ce ai de nu mananci? Nu-ti place mancarea pe care am gatit-o? intreba studenta.
- Normal ca nu. Are multe calorii si grasimi, si mi-ar lua saptamani sa dau jos ce as pune in seara asta. Din moment ce fratele meu drag si scump ti-a vorbit atatea despre mine, presupun ca ti-a zis ca tin la silueta mea, din motive evidente. spuse aceasta comportandu-se ca o sclifosita, intepand-o pe tanara la tot pasul cu vorbele sale.
- Tara! Imi cer scuze iubito, dar micuta asta vrea ca fratele ei drag si scump s-o rasfete. Nu-i asa surioara? spuse Mark incercand s-o hraneasca ca si cum ar hrani un copil mic. De ce nu vrei? Aa, gata, stiu! Vrei sa-ti si mestec? intreba acesta sarcastic.
- Vrei sa-ti mesteci dintii? rabufni adolescenta ridicandu-se de la masa.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 04-10-2008, 12:36 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 04-10-2008, 08:00 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 18-10-2008, 10:14 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 12:37 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 06:59 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 11:42 PM