Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Why can't a girl fight with love???

Cadou de mos nicolae:

Capitolul 8: "Calatorie"

O alarma de ceas suna destul de enervant de pe noptiera, anuntand o noua zi. De sub asernuturile albe de bumbac
isi facu aparitia o mana, care tranti cu putere ceasul pe jos, linistindu-l pentru totdeauna.
" Grozav! Iar am spart ceasul..."
De sub patura isi facu aparitia si Tara, vizibil iritata de razele jucause ale soarelui care-i intrau in ochi. Se ridica agale si incepu rutina obisnuita de dimineata. Ar fi vrut sa se intorca in patul sau drag, care o chema cu disperare in mrejele-i atat de dulci, unde ar fi visat in continuare la printul ei.
Dar trebuia sa se trezeasca, iar odata cu ea se trezi si pisica, dar fata de stapana sa, aceasta hotari ca inca 5 minute nu fac nici un rau nimanui, asa ca ramase tolanita pe asternuturile deranjate. Din fericire avu parte de mai multe minute de relaxare, caci Tara statu o buna bucata de timp la baie. Cand se intoarse, isi alese din sifonier o pereche de blugi negri si o bluza de un albastru marin, care se mula perfect pe corpul ei. Isi pieptana parul cu o atentie deosebita, dupa care puse peria in geamantanul negru care statea langa sifonier.
- Gata cu somnul, Bijou! Hai sa mancam! spuse aceasta care isi lua pisica in brate, tinand-o cu o mana, si in alta lua geamantanul. Cobori la parter si lasa bagajul in fata usii, dupa care intra in bucatarie. Pe masa erau lasate biletele cumparate de mama sa, si o suma de bani. Roscata deschise un dulap de unde lua mancarea pisicii, dupa care isi incalzi si ea ceva la microunde. Hrani ghemotocul de blana, si incepu sa manance. Nu avea pofta de mancare, dar trebuia sa manance bine. Isi termina masa cu o pastila din flaconul prescris de medic, si puse vasele murdare in masina de spalat, dupa care se iesi din bucatarie. Isi mangaie pisica de ramas bun, dupa care iesi afara cu geamantanul intr-o mana, si cu hanoracul in alta.
La gara se intalni cu Misa, care venise mai devreme. Bruneta se grabi sa o ajute, insa cand lua geamantanul din mana amicei sale, constata ca nu-l mai poate ridica de pe sol.
- Ce-ai pus aici? Pietre?!
- Off, da-mi voie! Daca te incapatanezi sa faci ce nu poti! spuse aceasta luandu-si bagajul inapoi. Mai bine spune-mi la cat ajunge trenul!
- Trebuie sa ajunga din minut in minut. Ai luat biletele?
- Da da, cum puteam sa le uit cand mama mi-a facut morala toata seara despre calatorie, amintindu-mi la tot pasul sa nu uit biletele...
- Tipic.
Discutia fetelor fu intrerupta de monstrul ce tocmai intra in gara. Rotile i se oprira cu un scartait puternic deranjant, ceea ce o facu pe Tara sa strambe din nas. Urcara in tren si isi gasira un compartiment liber, pe la jumatatea vagonului. Pe coridor era multa agitatie, oameni intrand si iesind din vagoane, cautandu-si locul. Nu dura mult pana usa compartimentului se deschise, si inauntru pasi un baiat de vreo 20 de ani, care se uita cu o deosebita placere la ele. Se aseza langa Tara, punandu-si bagajul la picioare. Roscata avea o fata vizibil iritata, transmitandu-i priviri infricosatoare amicei sale. Trenul se urni din loc, iar imaginea garii disparu in spatele lor, inlocuindu-se cu gigantii orasului care pareau ca ating cerul, asemenea Turnului Babel.
Controlorul intra in compartiment, deranjand linistea mormantala care se asezase. Verifica biletele si iesi la fel cum a intrat.
- Sii, incotro mergeti voi fetelor? spuse baiatul incercand sa sparga gheata.
- Noi mergem..
- Nu e treaba dumitale! ii taie vorba roscata amicei sale.
- O, bine. Atunci va deranjeaza daca fumez si eu o tigare? spuse acesta scotandu-si pachetul din buzunar.
- Nu, sigur ca puteti.
- Da, ne deranjeaza! Daca vrei sa fumezi du-te afara pe usa, sau daca nu, iti fac eu vant pe fereastra! In orice caz, zbori de aici!
Baiatul vroia sa-i zica ceva Tarei, insa cand ii intalni privirea furioasa, considera ca e mai bine sa se retraga. Isi lua bagajul si iesi, insa asta nu inainte de a se uita in spate.
- Tara! De ce te comporti asa?! spuse pe un ton suparat bruneta.
- Pentru ca vroiam sa te intreb ce s-a intamplat ieri, si nu cred ca vrei spectatori, nu-i asa?
Bruneta zambi plina de fericire. Era incredibil cat de mult o cunostea prietena sa. Se ridica de la locul ei si se puse cu capul pe picioarele Tarei, intinzandu-se pe canapea. Nu spunea nimic, doar zambea. Sentimentul pe care il oferea roscata o facea pe deplin fericita, si doar in bratele ei se simtea protejata. Pretuia fiecare moment alaturi de ea, stiind ca in orice moment totul s-ar putea destrama...
- Ei, deci? intreba curioasa Tara
- Deci?
- Deci ce s-a intamplat ieri la spital? Sa nu-mi spui ca nimic, ca nu te cred!
- Mike, mi-a cerut sa fiu prietena lui...
- Si? Haide Misa, povesteste!
- Si i-am zis ca nu pot..Si dupaia m-a trantit peste el in pat si a inceput sa ma sarute...Si i-am raspuns si eu la sarut..
- Sii?
- Si dupaia am fugit din camera si te-am sunat pe tine.
- Atat?! spuse roscata dezamagita. Credeam si eu ca e ceva mai mult, in fine...De ce i-ai zis ca nu vrei? Doar te-am vazut cum salivai dupa el zi de zi la scoala!
- Da, dar...totul s-a petrecut atat de brusc! Si nu pot crede ca ma place asa dintr-o data, dupa ce doar marti statea cu tine!
- Mda...
- Ma simt groaznic, i-am raspuns la sarut...
- Nu ai de ce sa te simti asa, doar nu inseli pe nimeni! Daca tu te simti asa din cauza astal, ca nu inseli pe nimeni, eu cum ar trebui sa ma simt...
- ...
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 04-10-2008, 12:36 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 04-10-2008, 08:00 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 18-10-2008, 10:14 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 12:37 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 06:59 PM