22-11-2008, 02:07 PM
@Kyandee~ uuu, ma bucur sa vad ca ne asemanam ^^ si mai esti si "candy addicted" hell yeah, sweets are made of win! :X
@grafittix~ yup, nu sunt genul care sa nu respecte regulile xD
Si sa iti raspund la intrebari, desi credeam ca am spus si in descriere
nevermind ^^
1. MOV!! purple FTW <33 [xD] nu doar imi place, cred ca e obsesie defapt.. si porecla mea este si Funditza Mov asa ca.. no comment xD
2. sunt din Bucuresti ^_^
3. muzica.. pai in general ascult orice fel de muzica, in afara de populara si manele. [cam toata lumea spune asta
] totusi, eu nu am absolut nimic cu persoanele care asculta manele & stuff
fiecare cu ce ii place ^^
Ceva mai detaliat as putea sa spun ca imi place rock'ul si j'rock'ul, ascult An Cafe, Miyavi, The Gazette, Maximum the Hormone, Bullet for my valentine [nu foarte mult ^^'], Paramore, The Veronicas, Linkin Park, Three Days Grace and so on.. sunt deschisa cam la orice melodie mi se dedica/recomanda
^^
@grafittix~ yup, nu sunt genul care sa nu respecte regulile xD
Si sa iti raspund la intrebari, desi credeam ca am spus si in descriere

1. MOV!! purple FTW <33 [xD] nu doar imi place, cred ca e obsesie defapt.. si porecla mea este si Funditza Mov asa ca.. no comment xD
2. sunt din Bucuresti ^_^
3. muzica.. pai in general ascult orice fel de muzica, in afara de populara si manele. [cam toata lumea spune asta

Ceva mai detaliat as putea sa spun ca imi place rock'ul si j'rock'ul, ascult An Cafe, Miyavi, The Gazette, Maximum the Hormone, Bullet for my valentine [nu foarte mult ^^'], Paramore, The Veronicas, Linkin Park, Three Days Grace and so on.. sunt deschisa cam la orice melodie mi se dedica/recomanda

Love me or hate me. Either way I'm on your mind.