15-11-2008, 10:06 PM
Aham... o sa-mi dau si eu cu parerea la primele si apoi postez vro 2
~Uhm,ma cam induce in eroare,pt. ca zice ca in camera erau numai Andrei si Angela (si chestiile care mai erau). Apoi spune ceva despre o anume "Andreia" -.- . So then, ei lucrau cu priza.Cainele a trecut in fuga si a rasturnat vasul cu apa,apa a cazut in priza,si cei doi au murit electrocutati. :-b [ok, i'm kiddin' ,i rlly dunno' the answer]
~Pe asta il stiu
(cred-.-) . Eh,desi locuia la 14,nu mergea decat pana la 6 pentru ca omul era mic,si nu ajungea decat la butonul cu numarul 6 din lift XD.
~Cred ca aici lye are dreptate. Ori asta,ori omul era beat
Ok, my turn:
1)Intr-un gutui sunt gutui.
Daca scuturi gutuiul, din gutui nu cad gutui, dar nici nu raman gutui.
Cate gutui sunt in gutui ?
2)Ai la dispozitie doua sfori identice si o cuite de chibrituri. Fiecare sfoara arde in exact jumatate de ora.
Stiind ca sforile nu ard uniform, trebuie sa se masoare 45 de minute.

~Uhm,ma cam induce in eroare,pt. ca zice ca in camera erau numai Andrei si Angela (si chestiile care mai erau). Apoi spune ceva despre o anume "Andreia" -.- . So then, ei lucrau cu priza.Cainele a trecut in fuga si a rasturnat vasul cu apa,apa a cazut in priza,si cei doi au murit electrocutati. :-b [ok, i'm kiddin' ,i rlly dunno' the answer]
~Pe asta il stiu

~Cred ca aici lye are dreptate. Ori asta,ori omul era beat

Ok, my turn:
1)Intr-un gutui sunt gutui.
Daca scuturi gutuiul, din gutui nu cad gutui, dar nici nu raman gutui.
Cate gutui sunt in gutui ?
2)Ai la dispozitie doua sfori identice si o cuite de chibrituri. Fiecare sfoara arde in exact jumatate de ora.
Stiind ca sforile nu ard uniform, trebuie sa se masoare 45 de minute.