15-11-2008, 02:02 AM
in sfarsit ^___^ yeah..cat aveai de gand sa ne tii in suspans.Pietul mouse, cat accesam la povestea ta sa va d daca ai pus un next, saracu cred ca sa saturat.
Any way, ca intodeauna minunat si frumos.Ce pot sa zic, imi place cum descrii, astea-si genul de fkuri care chiar merita.
- Vezi? Ti-am spus eu ca nu a insemnat nimic pentru el! ii reprosa fata amicei sale. Vanessa, uita ce s-a intamplat!
- Nu-mi vine sa cred! Tot la fufa aia se intoarce! De ce? Ce are aia si nu am eu?! spuse aceasta cu lacrimi in ochi
- Vanne..Hai mai bine sa plecam. Nu o sa se mai intoarca niciodata la tine, si o stii bine. Hai!
nu imi vine sa cred :die: i can't belive it.
Max..Mersi ca m-ai condus.
- Pentru nimic. spuse acesta intorcandu-se, dar fu oprit de buzele fetei, buze care-l ademeneau in interiorul pe care-l pazeau... Explora in voie interioru-i dulce, terminand sarutul cu o muscatura lacoma pe buza superioara a fetei.
- La multi ani! spuse aceasta imbratisandu-l.
- Mersi. Succes la prezentare. spuse acesta sarutand-o pe frunte parinteste.
that was so lovley
:love:
mai trebuie sa spun ca vreau next?
Any way, ca intodeauna minunat si frumos.Ce pot sa zic, imi place cum descrii, astea-si genul de fkuri care chiar merita.
- Vezi? Ti-am spus eu ca nu a insemnat nimic pentru el! ii reprosa fata amicei sale. Vanessa, uita ce s-a intamplat!
- Nu-mi vine sa cred! Tot la fufa aia se intoarce! De ce? Ce are aia si nu am eu?! spuse aceasta cu lacrimi in ochi
- Vanne..Hai mai bine sa plecam. Nu o sa se mai intoarca niciodata la tine, si o stii bine. Hai!
nu imi vine sa cred :die: i can't belive it.
Max..Mersi ca m-ai condus.
- Pentru nimic. spuse acesta intorcandu-se, dar fu oprit de buzele fetei, buze care-l ademeneau in interiorul pe care-l pazeau... Explora in voie interioru-i dulce, terminand sarutul cu o muscatura lacoma pe buza superioara a fetei.
- La multi ani! spuse aceasta imbratisandu-l.
- Mersi. Succes la prezentare. spuse acesta sarutand-o pe frunte parinteste.
that was so lovley
:love:
mai trebuie sa spun ca vreau next?
-