Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Why can't a girl fight with love???

Sadic_soul, nu e chiar asa...capitolele le aveam deja scrise, deci tot ce am facut a fost un mic copy-paste... Am foat fericita cand am vazut atatea raspunsuri, ce autor de fic-uri n-ar fi cand ar sti ca povestea lui are succes? :-"
Acesta este ultimul capitol scris...si nu va asteptati la unul nou prea curand... Am ceva probleme cu scoala, mai ales la disciplina fizica :-L Si cam trebuie sa ma apuc de invatat, saptamana asta am numai teste, inclusiv azi am avut 2 (fizica si tic), saptamana viitoare am examene la niste cursuri...Deci, in principiu trebuie sa ma apuc serios de invatat, ca nu pot sa-mi dezamagesc parintii ( desi cred ca deja am cam facut-o si o s-o fac mai mult ca sugr cand ne aduce testele la fizica :-L )
Probabil ca o sa raman fara net, fara laptop, fara ipod....:-" Deci nu va asteptati la o continuare prea curand...
Cred ca aveti o intrebare, aceea daca mai continui sa scriu...uhm, da! Nu am de gand sa ma las de scris, chiar daca o sa treaca ani pana termin povestea (*)

Capitolul asta sigur o sa va ridice niste intrebaari si o sa va schimbe putin parerea. Daca sunteti atenti, veti afla chiar si de ce sta misa cu max....Numai sa fiti atenti!!!

Capitolul 6: Sentimente

*Beep Beep Beep*

Bruneta isi scoase telefonul din buzunar, insa in momentul cand se uita la numarul care o apela, expresia fetei i se schimba subit...
-Nu ai de gand sa raspunzi?
-Nu..spuse aceasta bagand telefonul la loc in buzunar.
Baiatul se uita la aceasta cu o expresie curioasa, dupa care ii lua telefonul fetei din buzunar. Se uita la numarul apelant si tensiunea dintre cei doi incepu sa creasca...
-Raspunde si dai pe speaker! ii spuse acesta nervos
Fata se conforma, si cu o mana tremuranda isi lua telefonul. Deshise clapa telefonului, si apasa usor butonul verde ce tocmai ii semnase condamnarea.
-A-alo? spuse bruneta cu o voce tremuranda, inghitind in sec.
-Alo, Misa ce faci? ii raspunse vocea de la capatul firului
-Mike...eu..stii, imi faceam bagajul...Sunt cam ocupata acum, m-ai putea suna in alt moment? O sa-t aduc caietele cu notite cand pot..
-Misa, eu nu vroiam sa vorbim despre scoala. Sunt nedumerit...felul in care mi-ai raspuns la intrebare...si dupa aceea, sarutul...Misa, te mai intreb o data: vrei sa fii pr..
Fata inghiti in sec, in timp ce se uita pierduta la telefon. Nu indraznea sa ridice privirea...Vroia sa creada ca totul e un vis, un cosmar, ca se va trezi in curand invelita in asternuturile de matase albastre alaturi de Mark, si cu un suras copilaresc o sa-i zica: "Hei, n-o sa-ti vina sa crezi ce am visat!"
- Chiar esti o zdreanta...Cine ar fi crezut ca sub aspectul ala angelic de fata cuminte, se ascunde o tarfa...
Vorbele baiatului se izbira de fata fetei asemenea unei palme, mult mai dureroase si mult mai persistente. Incet incet ecoul lor devenea mai apasator, mai clar, mai sfasietor... Bruneta se uita pierduta la miscarile baiatului in timp ce se indeparta de acel loc de joaca, urmarindu-i pasii apasati, umerii largi ce se miscau in ritmul pasilor, parul brunet care-i flutura nepasator in vantul rece de februarie. Si parca cu fiecare pas ce-l facea, il simtea mai departe de ea, de inima sa...si mai aproape de nebunia ce putea s-o faca! Vantul i se parea mai rece, mai aspru..si ar fi vrut sa viseze, insa adierea aceea usoara o facea sa constientizeze ca totul se intampla cu adevarat, ca totul era realitate, si nu vis.
Se ridica de pe bancuta verde, si pasii o purtara pe urmele iubitului ei. Il ajunse din spate si il imbratisa puternic, nevrand sa-i dea drumul.
- Da-mi drumul! Acum! spuse el strangand pumnul
- Nu! Nu-ti dau!
- Nu vreau sa ma intorc.. Ai prezentare saptamana asta, nu? Este importanta pentru tine, nu?
- Poti sa-mi faci ce vrei! Bate-ma! Omoara-ma! Fa-mi ce vrei, numai nu..
- Stai linistita, n-o sa-i fac nimic, si nici n-o sa trimit alea. spuse baiatul intrerupand-o
- Multumesc..spuse fata dandu-i drumul
- Desi nu vreau sa te mai vad pentru o buna bucata de timp, azi trebuie sa vii la petrecere. Sa fii la mine la 8.
- Petrecere? Ce petrecere?
- Petrecerea...de ziua mea..Nu te iubesc, in momentul asta chiar te dispretuiesc, insa in fata altora esti iubita mea..
"Nici eu nu te iubesc, insa nici nu te pot parasi..."
Baiatul se indeparta sovaind, in timp ce fata ramasese pe loc, socata. Cum putea uita ca azi e ziua lui? Tocmai azi, de ziua lui, sa-i faca una ca asta?! Si nici nu-i luase cadou! Si era ora 2!
Mii de ganduri ii treceau brunetei prin minte, veneau si treceau la fel de repede cum venisera, insa sentimentele erau omniprezente...remuscarile...vina..ecoul vorbelor lui, toate sa invarteau acum prin capul sau, la fel cu planetele se invartesc in jurul soarelui. Si in locul astrului suprem, era el, Max...

*
*

*

Tara se plimba stinghera pe strazile orasului, pierzandu-se printre cladirile inalte ale acestuia. Se opri la aceeasi florarie de mai dinainte, si alese din multitudinea de flori un trandafir alb, superb. O ruga pe vanzatoare sa-i lege o panglica rosie, si ii plati multumita. Merse incet pe strazile orasului, gandindu-se la Misa, si la Dr. Krane.
- Te sfatuiesc sa iei o pauza saptamana asta, pana vin rezultatele analizelor. Asta inseamna fara sala, fara antrenamente, fara orice fel de efort fizic! De asemenea trebuie sa mananci bine, sanatos. O sa-ti dau si o reteta...
Ajunse in cartierul sau, si isi putu deosebi locuinta de celelalte vile. O casa superba, vopsita pe exterior cu un albastru sters de timp, care era placut ochiului. Din spatele casei se deosebeau cateva crengute de cires, care se inaltau mandre spre bolta cereasca. Poteca ce ducea spre usa de la intrare era pavata cu pietre, iar de jur imprejurul ei erau plantate flori, care asteptau sosirea primaverii.
Intra in casa, si pentru un moment i se paru teribil de goala, ca si cum ar fi fost bantuita. Se uita in living, unde vazu pisica dormind regeste pe o perna, torcand de placere. Zambi si isi continua drumul spre camera sa, urcand scarile agale.
In camera monocromatica, simti cum o cuprinde oboseala, nu fizica, ci psihica...Se intinse in pat, punandu-si trandafirul langa ea, pe perna neagra. Contrastul dintre tandafir, perna si panglica rosie i se paru de o frumuseste rara, deprins dintr-un basm. Petalele delicate ale trandafirului, fine ca de catifea, stateau adormite langa panglica rosie, care ii acoperea trupul dezgolit.
Roscata era fascinata de acel trandafir, la fel cum un copil mic este fascinat de micile descoperiri pe care le face in viata sa timpurie. Lua floarea in mainile sale, si cu miscari lente, incepu sa-i exploreze trupul firav. Ii analiza tulpina, panglica ce-o invelea, frunzele verzi, indreptandu-se spre coroana sa, floarea in sine. Insa descoperi cu stupoare un spin, ascuns dupa o frunza. Se uita acum la firicelul rosiatic de lichid care-i iesea din intepatura primita, vrand sa inteleaga cu ce a gresit. Incet incet sangele se prelinse pe degetul acesteia, cazand pe o petala a trandafirului. Splendoarea albului imaculat, era acum patata, patata cu sange...
Fata se tranti inapoi in pat, fixand cu ochii acea petala rosiatica, in cele din urma adormind cu gandul la ea.
Chiar si cele mai frumoase flori, au spini...

Si dupa cerinta, poza:
Max:
http://i355.photobucket.com/albums/r459/...etyler.jpg

Edit:
Omg, scuze toxic ^:)^ Mersi ca ai sesizat greseala aceea "Mark"....Mark este fratele Tarei, insa nu vroiam sa scriu asta. Cred ca am facut-o inconstient.... Again, thanks ^:)^

Răspunsuri în acest subiect
Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 04-10-2008, 12:36 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 04-10-2008, 08:00 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 18-10-2008, 10:14 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 12:37 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 06:59 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 11:42 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 20-10-2008, 03:25 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 20-10-2008, 04:37 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 20-10-2008, 07:31 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de black_rose - 30-10-2008, 10:10 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 31-10-2008, 12:14 AM