14-10-2008, 11:26 AM
Sa fiu sigura nu stiu daca aceste carti pe care le voi pune sunt si ep altundeva...
1.ANTONEL
E vorba despre un baietel care pleaca la 7 ani de acasa si ajunge la o biserica unde devine preot dar este dat afara pentru ca o noua lege interzice preotilor care au sub 50 de ani sa mai stea la biserica...A fost o carte foarte frumoasa,si triste de asemenea ....
2.BLESTEMUL DE LA CRAIGIBURN
In aceasta carte e vorba despre un baietel care are probleme la un picior si-o mana si i-a murit mama...El gaseste Biblia pe care tatal lui a icnercat s-o arda si incepe sa o citeasca...Am uitat un detalui...Cand a murit mama lui,Tatal baiatului a incetat sa mai creada in Dumnezeu...Asta e ocarte cu sfarsit fericit
3.CALATORIILE LUI GULLIVER
Cartea pe care o citesc acum...Are si asta cate ceva in ea...Adica are pitici
...E draguta cartea dar yo asteptam Sogun nu Caltoriile lui Glliver ^^" asa ca profa mi-a dato so citesc pe asta pana venea cel care avea cartea cealalta...
1.ANTONEL
E vorba despre un baietel care pleaca la 7 ani de acasa si ajunge la o biserica unde devine preot dar este dat afara pentru ca o noua lege interzice preotilor care au sub 50 de ani sa mai stea la biserica...A fost o carte foarte frumoasa,si triste de asemenea ....
2.BLESTEMUL DE LA CRAIGIBURN
In aceasta carte e vorba despre un baietel care are probleme la un picior si-o mana si i-a murit mama...El gaseste Biblia pe care tatal lui a icnercat s-o arda si incepe sa o citeasca...Am uitat un detalui...Cand a murit mama lui,Tatal baiatului a incetat sa mai creada in Dumnezeu...Asta e ocarte cu sfarsit fericit

3.CALATORIILE LUI GULLIVER
Cartea pe care o citesc acum...Are si asta cate ceva in ea...Adica are pitici

![[Imagine: Karate.png]](http://i263.photobucket.com/albums/ii160/Layla_Sora_2008/Signatures/Karate.png)