12-09-2014, 12:43 AM
Awww~ prima! bun venit pe zup! Eu sunt ingeras, ma bucur sa te cunosc.
Avem destule intrebarii si pentru tine, dar mai intai am sa te invit sa dai o raita pe la sectiunea unde se posteaza desenele, te invitam sa-ti lasi lucrarile si cu ocazia asta dam si cate o parere. Nu vom musca.
Iti plac animeurile. Sunt o groaza de genuri, iar sectiunile sunt destul de variate, posteaza vreo parere, poate adaugi un anime pe care l-ai vazut si nu se afla in acel moment in sectiune, ne ajuta mult sa descoperim noi animeuri bune.
Iar acum vin intrebarile:
1. Care-i animeul care ti-a placut cel mai mult? Daca sunt mai multe, adauga cate-ti vin in minte.
2. Ce muzica asculti? Poate exemple de trupe, chestii.
3. Ce faci in timpul liber?
4. Care-i culoarea ta preferata?
5.Nu-i asa ca urasti ciupercile?
Si cam atat!
Inca o data bun venit pe zup
Avem destule intrebarii si pentru tine, dar mai intai am sa te invit sa dai o raita pe la sectiunea unde se posteaza desenele, te invitam sa-ti lasi lucrarile si cu ocazia asta dam si cate o parere. Nu vom musca.
Iti plac animeurile. Sunt o groaza de genuri, iar sectiunile sunt destul de variate, posteaza vreo parere, poate adaugi un anime pe care l-ai vazut si nu se afla in acel moment in sectiune, ne ajuta mult sa descoperim noi animeuri bune.
Iar acum vin intrebarile:
1. Care-i animeul care ti-a placut cel mai mult? Daca sunt mai multe, adauga cate-ti vin in minte.
2. Ce muzica asculti? Poate exemple de trupe, chestii.
3. Ce faci in timpul liber?
4. Care-i culoarea ta preferata?
5.Nu-i asa ca urasti ciupercile?
Si cam atat!
Inca o data bun venit pe zup

![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”