Yellow, scarlette stalker, bine ai venit pe Animezup, ne bucuram ca ai iesit din intunecimea si umezeala umbrelor unde stalkerii isi fac cuibul si ai decis sa iti faci curajul sa ne cunosti mai bine, e o decizie pe care nu vei ajunge sa o regreti. *whispering* Just between you and me, nu e asa ca din observatiile tale facute din exterior eu am parut cel mai interesant si enigmatic user de pe aici ? XD.
Imi plac marea parte din anime-urle tale favorite, Bleach, Naruto, D.Gray-man si Death Note in special, se pare ca avem gusturi asemanatoare *highfive*. Now for my questions: Care este personajul tau anime/manga cu care crezi tu ca te asemeni cel mai mult si ai vreun AMV favorit pe care sa-l impartasesti cu noi?
Happy to have met you. Laterz.
Edit: My 300th post, acum cu siguranta am sa te tin minte
.
Imi plac marea parte din anime-urle tale favorite, Bleach, Naruto, D.Gray-man si Death Note in special, se pare ca avem gusturi asemanatoare *highfive*. Now for my questions: Care este personajul tau anime/manga cu care crezi tu ca te asemeni cel mai mult si ai vreun AMV favorit pe care sa-l impartasesti cu noi?
Happy to have met you. Laterz.
Edit: My 300th post, acum cu siguranta am sa te tin minte