"Arhipelagul Gulag" de Alexandr Soljenitin si cred ca voi innebuni de plictiseala pana o termin.
La inceput am fost curios sa o citesc dar dupa ce o prietena mi-a spus ca e plictisitoare cartea si s-a lasat de ea, numai de ciuda si tot citesc cele 1300 de pagini. :p
Cred ca se poate spune despre carte ca este un document despre detinutii politici si inchisorile comuniste din Rusia. As recomanda cartea tuturor celor care traiesc cu impresia ca e ok sa dam cat de multa putere statului ca oricum atat timp cat isi vad de viata lor si nu sunt importanti nu vor pati nimic.
La inceput am fost curios sa o citesc dar dupa ce o prietena mi-a spus ca e plictisitoare cartea si s-a lasat de ea, numai de ciuda si tot citesc cele 1300 de pagini. :pCred ca se poate spune despre carte ca este un document despre detinutii politici si inchisorile comuniste din Rusia. As recomanda cartea tuturor celor care traiesc cu impresia ca e ok sa dam cat de multa putere statului ca oricum atat timp cat isi vad de viata lor si nu sunt importanti nu vor pati nimic.