09-04-2014, 10:44 PM
Oh! Un subiect fragil * forever alone *.
Iubirea... hm~.
Pentru mine dragostea este legatura aia stransa intre doua persoane, care se rupe al dracului de greu, dar cateodata dispare imediat T.T, increderea e dusa si respectul de asemenea. Dar~ nu-i bai !
Deci~ prima mea dragoste a fost pe la 14-15 ani ._. . Era un prieten bun din copilarie si imi placea enorm de el, cred ca din clasa IV-a
, iar eu abia prin clasa a XIII-a mi-am luat inimioara mea fragila si plapanda in dinti T.T si i-am spus ca-l plac si bla bla bla~ si he made the first step intrebandu-ma daca vreau sa stau cu el. El avand 20 de ani T.T si eu o coinaca de 14 lucruriile au cam scartait, el trebuind sa plece in Anglia T.T. Si prima mea iubire m-a lasat cu inima sfasiata in mii de bucatele. T.T
Bineinteles, au urmat altii, dar norocul meu in dragoste nu m-a ajutat prea mult urmand relatii foarte scurte T.T.
So~ Asta-i povestea vietii mele amoroase !
Iubirea... hm~.
Pentru mine dragostea este legatura aia stransa intre doua persoane, care se rupe al dracului de greu, dar cateodata dispare imediat T.T, increderea e dusa si respectul de asemenea. Dar~ nu-i bai !

Deci~ prima mea dragoste a fost pe la 14-15 ani ._. . Era un prieten bun din copilarie si imi placea enorm de el, cred ca din clasa IV-a

Bineinteles, au urmat altii, dar norocul meu in dragoste nu m-a ajutat prea mult urmand relatii foarte scurte T.T.
So~ Asta-i povestea vietii mele amoroase !

![[Imagine: jug0ly.gif]](http://i61.tinypic.com/jug0ly.gif)