Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prejudecatile

Dragii mei,ma bucur ca am reusit sa va atrag atentia cu acest subiect!! Chiar ma bucur! Hm...am uitat,totusi sa fac o mica precizare....si anume,ca doar o mica parte din persoanele de care va vorbeam,stiu ce inseamna anime-urile! Restul...habar nu au si cand am facut o incercare discreta,de-a le explica,singura chestie care au retinut-o,e ca sunt desene animate! Asa ca....fara comentarii! @.@
Angel,eu consider ca ai o atitudine buna,fata de acest subiect! Canalizeati energia catre lucruri cu adevarat importante...viitorul tau,imaginatia ta,tot ce-ti face tie placere!Daca reusesti asta,atunci ai sa poti sa fi fericita!
Romania,ai dreptate,suntem diferiti si nu putem sa cunoastem absolut tot ce exista pe lumea asta,dar opinia mea este ca daca insisti sa-ti spui parerea,e bine sa te informezi mai intai,macar la modul minim! Poate ca asa e,poate ca si noi aruncam cu acuzatii netemeinice,dar conteaza sa-ti dai seama la timp de chestia asta si sa incerci sa repari raul facut. Nu cred ca voi,cei mai mici ca varsta,decat mine sunteti stigmatizati pentru acest hobby(inca!),dar asa e,trebuie sa ne respectam reciproc,sau macar sa depunem un efort simbolic pentru asta.
Ali,niciodata,dar absolut niciodata nu mi-am trait viata in functie de parerile celorlalti! Si asa e,cine doreste sa-mi fie prieten sau apropiat,trebuie sa ma accepte asa cum sunt,deoarece si eu,la randul meu,fac la fel! Sper sa faci si tu,tot asa,cu conditia sa incerci sa ai tact si diplomatie,atunci cand iti impui punctul tau de vedere! E mai bine asa.
Visum,exact despre asta este vorba! Despre cei care habar nu au ce anume reprezinta un subiect,dar simt o nevoie acuta,de a arunca cu pareri,reprosuri sau ironii stupide! Poate ar trebui sa luam masuri,dar apare intrebarea daca merita sa faci efortul acesta! Idealismul este o marfa rara in ziua de azi!!
Da,e adevarat,nu suntem perfecti si nici nu cred ca v-om reusi vreodata sa devenim.Dar asa cum spunea DeDal,putem sa ne auto-educam! Si asta trebuie sa facem toata viata!
Deja intram mai profund in subiect si nu mai vorbim,strict de noi,cei pasionati da anime!Smile
Realitatea e ca eu am vrut sa va provoc la o discutie mai serioasa si pe plan general! Va multumesc ca ati postat,multumesc ca mi-ati impartasit gandurile voastre si va astept in continuare parerile,deoarece consider ca am ce invata de la voi! Va pup cu drag pe toti!
Moving like the speed of sound
      Feet can`t keep on the ground
                        Can`t stay in one place
                              Keep moving like a bullet train...

Răspunsuri în acest subiect
Prejudecatile - de yzyy - 30-03-2014, 08:24 AM
RE: Prejudecatile - de Miauti - 30-03-2014, 10:30 AM
RE: Prejudecatile - de DeDal N. - 30-03-2014, 12:05 PM
RE: Prejudecatile - de yzyy - 30-03-2014, 12:24 PM
RE: Prejudecatile - de ohaio_angel - 30-03-2014, 02:46 PM
RE: Prejudecatile - de Ali12 - 30-03-2014, 03:15 PM
RE: Prejudecatile - de Romania - 30-03-2014, 03:37 PM