As spune mai mult placere decat dragoste;
-placere sa fi cu cineva
-placere de a fi fericit
-placerea de a te da mare
-placerea de 7 secunde.
Ca un ghinionist as putea spune ca prima dragoste a fost ciudata,, pe langa faptul ca am primit o minge peste ceafa. Atunci pe vremurile acelea dragostea nu insemna sex, cum este acum. Dar fiind un ghinionist am aflat ca aceasta dragosteimi era verisoara.
Si indiferent cat ati spune ca e mai misto sa fi singur, eu va contrazic. Si aici e vina voastra fetelor, pt ca ati ales partenerul dupa placere, frumusete, marime, bani, caracter smecheros, pe langa noi astia ma timizis si mai urati am avut de suferit.
Desigur nici baietii nu-s sfinti. Dar macar ei o fac de placere ( sex).
De acea cel mai bun mod ar fi ca partenera sa I spuna, ce simte.
-placere sa fi cu cineva
-placere de a fi fericit
-placerea de a te da mare
-placerea de 7 secunde.
Ca un ghinionist as putea spune ca prima dragoste a fost ciudata,, pe langa faptul ca am primit o minge peste ceafa. Atunci pe vremurile acelea dragostea nu insemna sex, cum este acum. Dar fiind un ghinionist am aflat ca aceasta dragosteimi era verisoara.
Si indiferent cat ati spune ca e mai misto sa fi singur, eu va contrazic. Si aici e vina voastra fetelor, pt ca ati ales partenerul dupa placere, frumusete, marime, bani, caracter smecheros, pe langa noi astia ma timizis si mai urati am avut de suferit.
Desigur nici baietii nu-s sfinti. Dar macar ei o fac de placere ( sex).
De acea cel mai bun mod ar fi ca partenera sa I spuna, ce simte.
My SNS: Miauti Social Network Sites