Nu ascult chiar in mod regulat Breaking Benjamin, insa sunt 2 piese de la ei care imi plac foarte mult si le ascult cu mare placere, anume: The Diary of Jane si I Will Not Bow. Am sa iau, cand o sa am ceva timp liber, toate albumele lor la ascultat, pentru a vedea daca mai gasesc si alte piese asemenea celor doua.
^ Unul dintre userii mai activi in aceasta perioada pe forum si de asemenea printre cei mai buni prieteni ai mei de pe zup. O fire prietenoasa si o persoana care mereu are o vorba buna pentru tine cand ai nevoie mai mult de aceasta.
< Placerea vinovata a tuturor de pe acest forum
....amantul perfect al fetelor, tovarasul favorit de pahar al baietilor si comic-ul preferat al tuturor (inclusiv al androginilor, ca nu cumva Vlady sa se supere pe mine
)
v Daca tot vad ca se vorbeste intruna de el, ma gandesc ca Attack on Titan e noul tau anime favorit
^ Unul dintre userii mai activi in aceasta perioada pe forum si de asemenea printre cei mai buni prieteni ai mei de pe zup. O fire prietenoasa si o persoana care mereu are o vorba buna pentru tine cand ai nevoie mai mult de aceasta.
< Placerea vinovata a tuturor de pe acest forum
....amantul perfect al fetelor, tovarasul favorit de pahar al baietilor si comic-ul preferat al tuturor (inclusiv al androginilor, ca nu cumva Vlady sa se supere pe mine
)v Daca tot vad ca se vorbeste intruna de el, ma gandesc ca Attack on Titan e noul tau anime favorit

![[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]](http://s28.postimg.org/my0sya859/tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png)