Hmm, pe cand activam pe A+ exista un thread pe nume "Cu ce personaj anime seamana userul de mai sus" sau ceva in genul si multi imi spuneau ca as avea trasaturi comune cu Nara Shikamaru din Naruto, deoarece aveam opinii foarte pertiente si mature, insa totusi afisam o atitudine indiferenta si nepasatoare, plangandu-ma de fiecare data de lene si lipsa de chef.
Dar dupa cum observati, cu trecerea timpului mai m-am schimbat si nu mai sunt chiar atat de serios, mai degraba hiperactiv, caraghios si ludic
, dar si cu unele momente de sobrietate si gravitate excesiva atunci cand simt ca nu mai e de glumit sau sunt cuprins de o dispozitie proasta.
Prin urmare cred ca seman oarecum cu Vash the Stampede din Trigun, deoarece am unele simptome de tulburare bipolara cum avea el
, dar si o inocenta pe care momentan lumea aceasta cruda si haina inca nu mi-a furat-o.....plus ca imi place sa fiu si un bun prieten si sa incerc sa ii ajut pe cei din jurul meu asa cum o facea acesta
.
Dar dupa cum observati, cu trecerea timpului mai m-am schimbat si nu mai sunt chiar atat de serios, mai degraba hiperactiv, caraghios si ludic

Prin urmare cred ca seman oarecum cu Vash the Stampede din Trigun, deoarece am unele simptome de tulburare bipolara cum avea el