Frumos subiectul(for me),deoarece ma pot da mare pe-aici
)) .Am facut timp de 5 ani Karate(Shotokan),frumosi ani...ce sa zic...,cateva conc.,medaliones si centurele xD Dupa Kara+te am facut putin(putin-mai-mult...who know? ) din arta Jedi,adica Judo
.Si acolo a fost bine,ii faceam pe toti sa simta senzatia "CONECTARE CU SOLUL"
.Dar cel mai mult mi-a placut Atletismul(care il practic si in prezent),concursuri,medalii,diplome,foarte multa socializare...,si e placut sa practici sportul asta,mai ales sulita(sau greutate{ciocan}...Chestia deprimanta e ca generatia asta nu se prea inclina spre sport,invatatura,scoala si alte alea,numai atat
fuga la droguri,tigari,bautura si alte anomalii.Pe vremuri(mai demult),daca te chema profu' sambata nu ziceai:"Eh...Domn' Profesor,da' maine mai dorm si eu umpic,...ca baietii"
) Nu frate,nu comentai,odata ce ti-a zis,acolo erai -_-...Dar asta e generatia de azi o.O,trebuie sa o acceptam asa cum e.Infine,chiar ma bucur ca ai facut thread-ul asta,deoarece iti da de gandit umpic,de cum era mai demult si cum e acum.

![[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]](http://38.media.tumblr.com/tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif)